Optakt til efterårets sidste Superliga-kamp

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland, hvor du i øvrigt også finder odds og live streaming muligheder.

FC Midtjylland kan stjæle Brøndbys førsteplads

Vi skal have afsluttet Superliga-efteråret, og det sker i Randers. FC Midtjylland lægger vejen forbi Randers FC, og de vil være topmotiverede for at hente sejren. FCM kan nemlig overhale Brøndby med en sejr, og dermed overvintre på Superligaens førsteplads, hvilket vil være en fantastisk præstation af Jess Thorups mandskab.

Brøndby mødte søndag aften AGF hjemme på Brøndby Stadion, og de fleste havde nok regnet med en sejr til de blå-gule. De kom da også foran 2-0 kort efter pausen, men herefter gik de en smule i stå, og AGF kunne dermed komme tilbage i kampen, som endte 2-2.

FC Midtjylland ligger i øjeblikket på andenpladsen med 41 point efter 18 kampe, og de har dermed to point op til Brøndby, som de så kan overhale med tre point imod Randers FC.

Ulvene har overtaget imod Hestene

FC Midtjylland og Randers FC har mødt hinanden mange gange i løbet af de senere år, og FC Midtjylland har sat sig tungt på dem. Den seneste kamp var den 30. juli, hvor de krydsede klinger på MCH Arena i Herning.

Hvis man kigger på de seneste 10 kampe mellem Randers FC og FC Midtjylland, så har FCM vundet ni af dem. Vi skal faktisk tilbage til en pokalkamp den 29. november 2012 for at finde den seneste Randers-sejr, og det ligger med garanti i baghovedet på Randers-spillerne.

Omvendt, hvis man skal se anderledet på det, så har Randers FC stort set udskiftet helt truppen i løbet af de seneste to-tre år, og derfor sidder det måske ikke så tungt hos de nyere spillere.

Siden Christian Keller stjal Jonas Borrings ekskone er truppen stort set blevet splittet ad, og de kæmper fortsat med konsekvenserne af det.

Jess Thorup skal sammensætte nyt forsvar

FC Midtjylland-træner var i sidste sæson genstand for meget kritik, men det er ikke længere tilfældet. De kom en smule dårligt fra start, men ændrede efterfølgende formationen tl 3-4-3, og det har vist sig som en god ide.

Han bliver muligvis tvunget til at ændre på det i kampen imod Randers FC. FC Midtjylland må nemlig undvære to af deres normale midtstoppere, som sidder ude med karantæne. Kian Hansen og Zsolt Korcsmar har begge to spillet 16 af de 18 Superliga-kampe i denne sæson, og derfor kan det blive problematisk at skulle udskifte dem begge to.

Det ventes, at Filip Novak fortsætter på den ene af de tre pladser, og derudover kunne Markus Halsti overtage en af de andre, men vi bliver meget klogere mandag aften, når kampen i Randers sparkes i gang.

Odds på Randers FC – FC Midtjylland

FC Midtjylland er klare favoritter til at vinde kampen imod Randers FC, hvis man spørger bookmakerne. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365.

  • Randers FC: 4.75
  • Uafgjort: 4.00
  • FC Midtjylland: 1.67

Se Randers FC – FC Midtjylland på live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så har du adgang til masser af fodbold fra Superligaen, Champions League og Premier League på nettet. Du kan se det på din mobil, tablet eller computer, og det kræver blot en internet-forbindelse.

Hvornår spilles Randers FC – FC Midtjylland?

Randers FC – FC Midtjylland spilles mandag den 11. december kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2498 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.