Optakt til FC Helsingør – OB!

FC Helsingør og OB mødes mandag aften på Helsingør Stadion. Læs vores optakt, hvor vi også kommer ind på odds og live stream!

Helsingør kan komme langt på gejst

Der hersker ingen tvivl om, at Helsingørs hold spiller for spiller er væsentligt dårligere end de andre 13 Superliga-hold, men det er ikke nødvendigvis lig med en returbillet til 1. division. Faktisk er der mange eksempler på oprykkerhold med meget dårlige odds, som alligevel har formået at blive mindst et år i Superligaen.

Det mest lysende og sammenlignelige eksempel er selvfølgelig Hobro, som i 2014 rykkede op i Superligaen, og tog fusen på alle danske fodboldfans. De endte som nummer syv i rækken, og gjorde sig bemærket ved at hente alle ni mulige point mod Brøndby.

De levede højt på gejst og holdånd, og man kan forestille sig, at det samme er tilfældet i Helsingør på nuværende tidspunkt. Om de er i stand til at gentage Hobros bedrift er svært at spå om, men de er bestemt ikke uden chancer i Superligaen.

OB-anfører Kenneth Emil Petersen er tilbage efter karantæne

OB-anfører tilbage i truppen

OB-træner Kent Nielsen har været tvunget til at foretage nogle ændringer i den 19-mand store trup, han har udtaget til kampen. Først og fremmest er de uden Jacob Barrett, Joan Simun Edmundsson og Jeppe Tverskov, som alle sidder ude med skader.

Rasmus Festersen er tvivlsom til kampen, men til gengæld har de anfører Kenneth Emil Petersen tilbage efter karantæne. Stopperen har aldrig rigtigt præsteret i OB-trøjen efter en meget flot periode i AaB, hvor han var en vigtig del af The Double-holdet i 2014.

Nu hvor Jeppe Tverskov er ude med en skade, vil Kenneth Emil glide direkte tilbage i startopstillingen, hvor han skal danne midterforsvar med Frederik Tingager.

To nederlag i premieren

Begge hold fik sig en ringe start på den nye Superliga-sæson. FC Helsingør startede med en oprykkerkamp imod Hobro, hvor de faktisk kom foran 1-0 efter kun syv minutter i Danmarks bedste række.

De mistede dog pusten som kampen skred frem, og Hobro vendte kampen på kun 12 minutter til 2-1, og dermed står Helsingør fortsat uden point på kontoen.

Det samme gælder OB, som hjemme på EWII Park tog imod FC Nordsjælland. Striwerne spillede en dårlig kamp, og tabte fortjent 1-2. Det ville dog være en større skuffelse, hvis ikke de henter tre point på Helsingør Stadion mandag aften.

Odds på FC Helsingør – OB

Det er selvfølgelig muligt at spille på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds på 1X2:

  • FC Helsingør: 3.30
  • Uafgjort: 3.40
  • OB: 2.15

TV og live stream til FC Helsingør – OB

Hvis du vil se FC Helsingør – OB, så har du flere muligheder.

Har du en TV-pakke derhjemme, så kan du se kampen på TV3 Sport 1 med optakt fra 18.30.

Vil du derimod hellere se kampen på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay, hvor du kan se timevis af verdens bedste fodbold hver uge.

Hvornår spilles FC Helsingør – OB?

FC Helsingør – OB spilles mandag den 24. juli kl. 19.00

Hvor spilles FC Helsingør – OB?

FC Helsingør – OB spilles på Helsingør Stadion, Nordre Strandvej 11, 3000 Helsingør

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.