Optakt til FC København – OB

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC København og OB, find odds, og se kampen på live stream.

FC København og OB mødes i Parken

Søndag aften mødes FC København og OB i Superligaen, og det er en ekstremt vigtig kamp for begge hold. Der resterer kun fem kampe af Superligaens grundspil, og begge hold slås for at ende blandt de seks bedste.

FCK har haft en rædselssæson, men de er på kort tid røget ud af DBU Pokalen og Europa League, og har nu kun Superligaen at fokusere på.

De danske mestre ligger i øjeblikket på femtepladsen med 29 point, mens OB følger lige efter på 28 point. Hobro ligger på syvendepladsen med 27 point, og der er derfor tæt kamp om at deltage i mesterskabsslutspillet.

FCK har vundet fire af de seneste fem kampe imod OB, og de har generelt haft et rigtigt godt tag på Striwerne.

OB har dog fordelen af at have friske bens, mens størstedelen af FCK-holdet har spillet Europa League-kamp imod Atletico Madrid i torsdags.

FCK tager selvtillid med fra Europa League

Og det var faktisk en succesfuld oplevelse for FCK’erne. De havde tabte 1-4 i Parken, så der var på ingen måde spænding om resultatet, men de leverede alligevel en godkendt indsats.

FCK kom allerede bagud efter seks minutters spil, da Kevin Gameiro bragede bolden i kassen fra distancen, og da lignede det en lang aften for FCK.

Atletico-spillerne faldt lidt i tempo samtidig med, at FCK-spillerne satsede lidt mere. De fik spillet sig frem til nogle mindre chancer, men havde ikke rigtigt skarpheden til at true Jan Oblak i målet, men det var alligevel godt at se.

Nu skal de forsøge at tage selvtilliden med hjem til Superligaen, hvor de virkelig har brug for den.

OB mangler anfører

OB-træner Kent Nielsen skal opfinde et nyt midterforsvar til kampen i Parken. Han må nemlig undvære sin kaptajn og styrmand Kenneth Emil Petersen, som afsoner karantæne.

Vælger han at fortsætte med sit 3-mandsforsvar, så skal han finde en helt ny mand til at ligge ved siden af Andre Rømer og Jeppe Tverskov.

OB har som bekendt solgt forsvarstårnet Frederik Tingager til tysk fodbold, og det efterlader deres defensiv en smule tynd.

FCK må undvære højreback Peter Ankersen, som ligeledes har karantæne. Tom Høgli er ikke længere i klubben, og derfor kunne Nicolaj Thomsen vikariere på backen, som han har gjort det tidligere på sæsonen.

Odds på FC København – OB

FC København er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen. De er stærke i Parken, og selvom de har haft en dårlig sæson, så har de vist nogle udmærkede tegn i deres seneste kampe, og de får en frisk Federico Santander tilbage på holdet.

OB mangler deres anfører og har generelt en lidt sløj defensiv, hvis man ser bort fra målmand Sten Grytebust. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 23.02 – 10.30

  • FCK: 1.50
  • Uafgjort: 4.33
  • OB: 6.00

Live stream FC København – OB

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem FCK og OB i TV og via online live streaming. Kampen bliver sendt på TV3+, og du kan live streame den på Viaplay.

Hvornår spilles FC København – OB?

FC København – OB spilles søndag den 25. februar kl. 18.00 i Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.