Optakt til FC Midtjylland – OB

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og OB, find odds, og se kampen på live stream.

OB har det ikke nemt imod FCM

Den sidste kamp i den 18. runde af Superligaen spilles på MCH Arena i Herning, hvor OB kommer på besøg hos FC Midtjylland. Begge hold er inde i gode perioder, og vi regner med en underholdende kamp og en del mål.

Efter Brøndbys sejr over SønderjyskE er FC Midtjylland nu fire point fra førstepladsen, og der er derfor pres på. Samtidigt vandt FC Nordsjælland i Parken, så de har kun to point ned til det unge FCN-hold.

FC Midtjylland har et solidt overtag på OB, og Ulvene har vundet de seneste fem indbyrds opgør. Vi skal helst tilbage til maj 2015 for at finde den seneste OB-sejr.

FCM og OB har mødt hinanden to gange i denne sæson, og begge kampe blev spillet på EWII Park i Odense. I Superligaen vandt FC Midtjylland 2-0, mens de vandt hele 3-0 i DBU Pokalen, og der er generelt en klasse til forskel på de to mandskaber.

FCM er stærke på Heden

FC Midtjylland har gang i en meget flot sæson, og de er særligt stærke hjemme på MCH Arena i Herning. De har hentet 25 ud af 27 mulige point indtil videre, og det seneste pointtab er kommet imod Lyngby, da David Boysen scorede til 2-2 efter 94 minutters spil.

I sidste mandags fik FC Midtjylland besøg af AGF, og det blev til en knusende 4-0-sejr. Rasmus Nissen Kristensen åbnede målscoringen efter 15 minutter, og blot tre minutter senere scorede midtstopper Zsolt Korcsmar til 2-0. Marc Dal Hende scorede to gange til 3 og 4-0 i slutfasen, og lukkede dermed kampen endegyldigt.

Det var da også en tilfreds FCM-træner Jess Thorup, der mødte pressen bagefter.

– Det har været en god halvsæson på hjemmebane med otte sejre og en enkelt uafgjort på MCH Arena. Fansene har været med til at sikre, at vi leverer varen på hjemmebane og lægge fundamentet for en god sæson, og det håber jeg vil fortsætte mod OB, så vi kan slutte året ordentligt af, siger Jess Thorup til FCM.dk.

FC Midtjylland skal følge med Brøndby

Det ligner efterhånden en tvekamp mellem FC Midtjylland og Brøndby IF om det danske mesterskab i denne sæson. FC København er 17 point efter Brøndby, og de ligner afgjort ikke et mesterhold i øjeblikket.

FC Nordsjælland er ganske vist lige bag FC Midtjylland, men de mister anfører Patrick Mtiliga og topscorer Emiliano Marcondes i januar, og derfor ville det være overraskende, hvis de kunne hamle op med BIF og FCM, som har to mand på hver position.

FC Midtjylland vandt klubbens eneste mesterskab i 2015 under Glen Riddersholm, mens Brøndby ikke har vundet guld siden 2005, hvor Michael Laudrup stod i spidsen på Vestegnen.

Der venter i øvrigt et brag af en kamp på MCH Arena den 28. februar, hvor FC Midtjylland tager imod Brøndby.

Odds på FC Midtjylland – OB

FC Midtjylland er selvfølgelig klare favoritter til at vinde mandagens kamp imod OB. Du får følgende odds på kampen hos bet365:

  • FC Midtjylland: 1.40
  • Uafgjort. 4.75
  • OB: 7.00

Se FC Midtjylland – OB via live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og OB direkte via live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så vil du også få adgang til Superligaen, Champions League, Premier League og meget mere fodbold.

Hvornår spilles FC Midtjylland – OB?

FC Midtjylland – OB spilles mandag den 4. december kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.