Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 27 jul, 2017

Optakt til FC Nordsjælland – AaB

Læs vores optakt til FC Nordsjælland – AaB, se odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

FC Nordsjælland har fået perfekt start på Superligaen

Selvom FC Nordsjælland for nyligt solgte Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka til henholdsvis Genk og Celta Vigo, så har de alligevel fået en fantastisk start på Superligaen. De vandt den første kamp på udebane imod OB, og senest slog de Brøndby 3-2 efter en underholdende kamp.

Hvor de tidligere spillede mere boldbesiddende fodbold, så har det været ekstremt direkte, og det har givet pote. Det hænger i høj grad sammen med salget af styrmand Lobotka, men også de to hurtige kanter Ernest Asante og Godsway Donyoh, som har spillet fremragende.

Foruden Ingvartsen og Lobotka, så har de også solgt Emiliano Marcondes, men han tager først til Brentford ved årsskiftet. Derudover er kaptajn Andreas Maxsø på vej ud af døren, og selvom de har fået en god start, så kan de sagtens falde sammen senere hen.

AaB gik ned imod SønderjyskE

AaB startede Superligaen med en svær udekamp imod FC København, men de klarede det overraskende godt, og fik 1-1 med hjem. I sidste weekend tog de så hjemme på Aalborg Portland Park imod SønderjyskE, og det var en anderledes dårlig præstation af AaB-holdet.

Jores Okore smed bolden væk midt på banen, og han tonsede derefter tilbage, og begik et dumt straffespark, som Philip Zinckernagel scorede på. AaB fik dog kort efter også chancen fra straffesparkspletten, og Jannik Pohl satte den flot i kassen, men herefter gik det kun en vej.

Troels Kløve, Marcel Rømer og Mikael Uhre scorede alle i løbet af relativt kort tid, og AaB tabte 1-4. Det var deres største nederlag på hjemmebane siden marts 2015, hvor det sjovt nok også var SønderjyskE, der vandt 4-1 på banen.

Sejrs-bunke ? #farum #sldk #vierfcn #fcn #nordsjælland #fcnordsjælland

A post shared by FC Nordsjælland (@fcnordsjaelland) on

Ligner en underholdende kamp

Meget tyder på, at vi får en underholdende kamp søndag eftermiddag. Begge hold spiller relativt frisk fodbold, og samtidigt er de to forsvar ret ustabile. Især FC Nordsjælland har på det seneste været involveret i mange målrige kampe, og det kan sagtens fortsætte.

I fire af deres sidste fem kampe i sidste års Superliga blev der scoret mindst tre mål, og der har samtidigt været otte mål i deres to første kampe i denne sæson.

AaB har en noget mere tandløs offensiv, og der hungres efter en ny angriber i det nordjyske. De hentede ellers Jakub Sylvestr i januar, men han har ikke leveret, og er derfor røget på bænken. Umiddelbart ligner det en underholdende kamp med to hold, der gerne vil angribe.

Odds på FC Nordsjælland – AaB

Du kan selvfølgelig også oddse på FC Nordsjælland – AaB, og bet365 tilbyder følgende odds:

  • FC Nordsjælland: 2.38
  • Uafgjort: 3.30
  • AaB: 2.90

TV og live stream til FC Nordsjælland – AaB

Der er mulighed for at se kampen både i TV og på live stream. Hvis du ser den i TV, så skal du tune ind på Eurosport 2, som sender optakt fra 15.30.

Ønsker du i stedet at se kampen på live stream, så skal du oprette dig hos Dplay, som er Discoverys streamingtjeneste.

Hvornår spilles FC Nordsjælland – AaB?

FC Nordsjælland – AaB spilles søndag den 30. juli kl. 16.00

Hvor spilles FC Nordsjælland – AaB?

FC Nordsjælland – AaB spilles på Right to Dream Park, Farum Park, 3520 Farum

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.