Optakt til Hobro – AGF

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Hobro og AGF, og se kampen på live stream.

Hobro og AGF mødes i mandagens Superliga-kamp

Superligaen er langt om længe i gang igen, og rundens sidste kamp spilles på DS Arena i Hobro, hvor AGF kommer på besøg.

Med kun syv kampe tilbage af Superligaens grundspil, så skal klubbernes skæbne snart afgøres. Hobro skal kæmpe for at holde placeringen i top seks, mens AGF skal tage afstand til Superligaens absolutte bund.

Hobro og AGF har mødt hinanden Ceres Park tidligere på sæsonen, og her vandt AGF med 2-0. Morten ”Duncan” Rasmussen, der nu er at finde i polsk fodbold, og Mustapha Bundu scorede hjemmeholdets mål.

Hobro på vej ud af top seks

Det er ingen hemmelighed, at Hobro skal kæmpe meget hårdt for at holde placeringen i top seks. Mens FC Midtjylland, Brøndby og FC Nordsjælland har sikret deres placering i top seks, så er Hobro en del af et meget tæt felt med FC København, OB, AC Horsens, AaB, SønderjyskE og Silkeborg, som alle kan nå mesterskabsslutspillet.

FCK og OB har vundet weekendens kampe, og har dermed skubbet Hobro ned på sjettepladsen. De er à point med AC Horsens, og kun et point foran AaB, så de skal virkelig komme på tavlen imod AGF.

Hobro har heldigvis fået forlænget kontrakten med efterårets komettopscorer Pål Alexander Kirkevold, som dog regner med at blive solgt til sommer.

I det mindste får Hobro på den måde en god pose penge i hånden, og de kan samtidigt benytte nordmandens kvaliteter i forårssæsonen.

AGF kan skabe et hul til bunden

AGF ligger på Superligaens 11. plads med 19 point, og de har får derfor meget svært ved at ende i top seks. De kan dog tage et afgørende skridt væk fra Randers FC, FC Helsingør og Lyngby, som ligger under AGF, men det kræver en sejr.

AGF har fået en resultatmæssig fin pre-season, og de vandt blandet andet Atlantic Cup efter finalesejr over FK Jablonec.

Man skal ikke lægge alt for meget i venskabskampe, men hvis spillerne tager selvtillid med fra træningsturneringen, så er det godt nyt for AGF.

David Nielsen har ikke fået den bedste start på tilværelsen i AGF, og han har fortsat meget at bevise.

Hobro kan give debut til Frans Putros, der i øvrigt har fået en stor del af fodboldopdragelsen i AGF, og Alexander Baun.

AGF har hentet Martin Pusic på en lejeaftale i FCK, og han forventes at få debut i aftenens kamp.

Odds på Hobro – AGF

Hvis du alligevel skal live streame Hobro – AGF, så kan du da også overveje et spil på kampen. Hobro er blevet gjort til favoritter til kampen, og det passer fint. AGF kan dog sagtens tage sejren, og generelt ligner det en meget lige kamp, hvor marginalerne kan afgøre det. Et spil på uafgjort virker ikke dumt. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 12/02 – 13.00

  • Hobro: 2.50
  • Uafgjort: 3.30
  • AGF: 2.80

Se Hobro – AGF: Live stream og TV

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem Hobro og AGF i TV og via online live streaming. Hvis du vil se kampen i TV, så skal du tune ind på TV3 Sport, hvor optakten begynder 18.15. Vil du live streame kampen på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Hvornår spilles Hobro – AGF?

Hobro – AGF spilles mandag den 12. februar kl. 19.00 på DS Arena i Hobro.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.