Optakt til KMD Cup 2018: Indendørs fodbold i Brøndby

Læs vores optakt til KMD Cup, hvor Brøndby IF, AGF, OB, AaB, BK Frem og Næstved skal dyste i indendørs fodbold, find odds, og se turneringen på live stream.

KMD Cup 2018

Efter et par års fravær har vi igen et indendørsstævne i dansk fodbold. Brøndby IF er initiativtageren bag arrangementet, som kaldes KMD Cup, da hovedsponsoren hedder KMD Business.

Brøndby IF har valgt at invitere 2. divisionsklubberne BK Frem og Næstved, og de får samtidig selskab af Superliga-klubberne AGF, OB og AaB. Alle klubberne er forpligtet til at stille med nogle profiler i aktion, så der bliver masser af action for de 4.300 tilskuere, som forventes at møde op i Brøndby Hallen.

Det plejer altid at være sjovt at bruge dagen på at se indendørsfodbold, og i modsætning til de tidligere stævner, så bliver dette afholdt en fredag aften, hvilket må medføre en mere intens stemning i hallen.

Dørene til hallen åbner op klokken 17.30, mens første kamp vil blive spillet kl. 19.00. Man regner med, at finalekampen bliver spillet omkring 22.10, hvis alt går efter planen.

Turneringen afholdes for første gang i 2018, og det er aftalt, at det skal gentages i de kommende tre år.

Ikke kun herrefodbold

Foruden herreturneringen, som er aftenens hovedret, så vil der også blive spillet kvindefodbold. Brøndby IFs kvindefodboldhold skal dyste imod Fortuna Hjørring og et særligt samlet EM13-hold, som består af tidligere landsholdsspillere.

Der sker meget på kvindesiden i øjeblikket, og det bliver spændende at følge Danmarks bedste kvindelige fodboldhold i kamp.

Foruden herre- og kvindefodbolden, så byder KMD Cup 2018 også på en showkamp mellem et udvalgt hold af Brøndby-legender og spillere fra EM92-holdet og et hold bestående af kendisser og politikere.

KMD Business er hovedsponsor

Navnet til KMD Cup 2018 skyldes, at hovedsponsoren til turneringen er KMD Business. Direktør Helle Huss fortæller nærmere om samarbejdet her:

Der er gået sport i data og data i sport. Og netop data og sport er et område, som vi i KMD Business har stort fokus på, og hvor vi har nogle spændende samarbejdspartnere. Derfor giver KMD Cup, præsenteret af erhvervsafdelingen KMD Business, rigtig god mening for os. Fredag den 12. januar bliver en stor og anderledes tempofyldt sportsdag i Brøndby Hallen og på TV3, og vi ser meget frem til samarbejdet med TV3 Sport og Alka Superligaklubberne Brøndby IF, AaB, AGF og OB.

KMD Cup grupper

Der er allerede trækket lod til KMD Cup 2018. Det skete umiddelbart før Superliga-kampen mellem Brøndby IF og AGF, og de to klubbers sportsdirektører Troels Bech og Peter Christiansen stod for lodtrækningen.

De seks hold er delt ind i to grupper af tre hold. Da BK Frem og Næstved naturligvis er på et andet niveau end Superliga-klubberne blev de placeret i hhv. Gruppe A og B, mens de fire favoritter blev fordelt efter lodtrækning.

Gruppe A

  • BK Frem
  • AGF
  • AaB

Gruppe B

  • Næstved
  • Brøndby IF
  • OB

Odds på KMD Cup 2018

Vi opdaterer artiklen med odds, når turneringen nærmer sig.

Hvordan ser man KMD Cup 2018 i TV og live stream?

KMD Cup 2018 er arrangeret i samarbejde med TV3 Sport, og derfor er det også den kanal, du skal tune ind på fredag aften. Vil du hellere se KMD Cup 2018 på live stream, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvor du kan også kan se Champions League, Premier League og meget andet fodbold på din mobil eller computer.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.