Randers FC – AaB: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen Randers FC – AaB, find odds, og se kampen på live stream.

Randers FC skal hente årets første hjemmesejr

Mandagens Superliga-kamp spilles på BioNutria Park i Randers, hvor AaB lægger vejen forbi. Der står tre meget vigtige point på spil, og selvom Randers har fået en katastrofal sæsonstart, så kan de tage et kæmpe skridt med en sejr over AaB.

Randers FC ligger fortsat sidste i Superligaen med kun syv point efter 12 kampe, men de kan overhale FC Helsingør med en sejr. AaB ligger på niendepladsen med 15 point, og de har faktisk kun tabt en af de seneste 11 kampe.

Randers har fortsat ikke vundet en hjemmekamp i denne sæson, og det skal de have lavet om på imod AaB. Faktisk har Hestene kun scoret et mål i de sidste fem hjemmekampe, og målscoringen har generelt set været deres helt store problem.

AaB har ikke vundet på udebane i seks måneder

Mens Randers har været dårlige på hjemmebane, så har AaB faktisk været endnu dårligere på udebane i det sidste halve år. De har ganske vist vundet to pokalkampe over Viborg og Middelfart på udebane, men i Superligaen har de ikke vundet siden 19. februar, hvor de slog AGF på Ceres Park.

I sidste weekend vandt de 1-0 over FC Helsingør hjemme på Aalborg Portland Park, og der har generelt været fremskridt på AaB-holdet, som også startede sæsonen meget skidt.

Randers og AaB mødte hinanden fire gange i sidste sæsons Superliga, og AaB vandt begge opgør i grundspillet, mens Randers FC vandt begge kampe i nedrykningsspillet. Generelt plejer det avære meget jævnbyrdigt mellem de to hold.

Randers FC må undvære anfører

Randers FC fik en hæsblæsende start under den nye cheftræner Ricardo Moniz. De mødte Superligaens daværende førerhold fra FC Nordsjælland, og de tabte kampen på udebane med 3-2.

Derudover fik Randers vist anfører Mads Agesen og Bashkim Kadrii ud efter en dramatisk kamp, og de to spillere må afsone karantæne til mandagens kamp imod AaB. De må også undvære reservekeeper Frederik Due og Brandur Hendriksson, som sidder ude med skader. Til gengæld er Kevin Conboy med i truppen for første gang siden skiftet til Randers.

AaB må undvære venstre back Jakob Ahlmann, som har karantæne, mens Marco Ramkilde og Michael Lansing sidder ude med skader. De har rutinerede Kasper Risgård tilbage i truppen, mens der også forventes comeback til anfører Rasmus Würtz, som dog mangler kamptræning efter en lang skade.

Odds på Randers FC – AaB

Du kan selvfølgelig oddse på aftenens Superliga-kamp, og du får følgende kampodds hos bet365:

  • Randers FC: 2.45
  • Uafgjort: 3.30
  • AaB. 2.80

Se Randers FC – AaB via live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem Randers FC og AaB direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, hvor du også kan se Champions League, Premier League og meget andet god fodbold. Du kan både streame via din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Randers FC – AaB?

Randers FC – AaB spilles mandag den 23. oktober kl. 19.00 på BioNutria Park i Randers.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.