I vores optakt til AaB – AGF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget mere.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

AGF har det svært imod AaB

Selvom AGF fortsat rider på en bølge af succes med medaljer og europæisk fodbold som belønning, så har de faktisk haft det ekstremt svært imod dagens modstander fra AaB.

AGF og AaB har allerede mødt hinanden fire gange i 2020. Den første kamp endte med en flot 3-2-sejr til AGF på Aalborg Portland Park, men siden har AaB gjort rent bord.

Den seneste kamp mellem AaB og AGF blev spillet for godt tre måneder siden i Aalborg.

Her scorede Frederik Børsting kampens eneste mål i 1-0-sejren, hvor AGF i øvrigt fik Nicolai Poulsen udvist efter kun 51 minutter.

De indbyrdes resultater ændrer dog ikke på, at AGF vurderes som et bedre hold, hvorfor de også er favoritter.

Hjemmebanefordelen er ikke ret meget værd nu, hvor der må være under 500 tilskuere til kampene i Superligaen.

AaB skal have stjernen i topform

AaB har fået fire point ud af Superligaens første tre runder, hvilket isoleret set er godkendt. De har dog også mødt ganske overkommelig modstand i Lyngby, AC Horsens og senest SønderjyskE.

I premierekampen imod Lyngby havde de chancer til at score mange mål, men Thomas Mikkelsen reddede alt i målet.

Efterfølgende vandt de 1-0 imod AC Horsens på hjemmebane, og endnu engang var resultatet misvisende, for AaB var klasser bedre.

VAR spillede hovedrollen, da AaB tabte 3-1 i Haderslev imod SønderjyskE.

AaBs nok største problem indtil videre er, at Lucas Andersen kun har spillet 41 minutter i denne sæson.

Han var slet ikke med imod Lyngby, og har så fået omkring 20 minutters fodbold i begge de efterfølgende kampe.

Han burde efterhånden være klar til at starte inde, og de fleste kender hans betydning for AaB-holdet.

Lucas Andersen har desværre ikke spillet 90 minutter siden den 1. marts, og man kan godt blive lidt nervøs på hans vegne.

AGF-keeper gør comeback

AGF-målmand William Eskelinen har set uheldig ud ved flere lejligheder, og hvis klubben skulle forstærke spillertruppen, så stod det klart, at det blandt andet var på målmandsposten.

Tidligere på ugen offentliggjorde AGF, at de endnu engang har lejet den polske keeper Kamil Grabara i Liverpool.

Han stod 16 kampe for klubben tilbage i 2018/2019-sæsonen, hvor han på rekordtid gjorde et stort indtryk.

Udover at være en virkelig dygtig målmand, så har han også en stærk vindermentalitet og selvtillid, som man ikke ofte ser i Superligaen.

Hvis han er på samme niveau som tidligere, så bliver han et kæmpe aktiv for AGF. Han var i 19/20-sæsonen udlejet til Huddersfield, som han repræsenterede 28 gange.

AaB – AGF: Skader og karantæner

AaB må formentlig stadig undvære Rasmus Thelander. Det er svært at sige om Lucas Andersen er klar til at starte inde.

De får dog Tim Prica tilbage fra karantæne. Han blev udvist i premieren imod Lyngby, og har siden afsonet imod AC Horsens og SønderjyskE.

AGF har defensive problemer, da Niklas Backman sidder ude med en skade, mens Sebastian Hausner afsoner karantæne.

Derudover er Kevin Diks, Zach Duncan og Gift Links også ude.

AaB – AGF: Forventede startopstillinger