Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 5 maj, 2022

AaB – FC Midtjylland: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [08/05]

I vores optakt til Superliga-kampen AaB – FC Midtjylland finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming & TV!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

AaB i dårlig periode

Når AaB og FC Midtjylland mødes, bliver det en vigtig kamp for FC Midtjylland. FC Midtjylland skal forsøge at hente 3 point og dermed styrke deres position i titelkampen, mod hovedstadsklubben FC København.

Det er i øjeblikket en gunstig modstander for FC Midtjylland, da AaB er inde i en dårlig stime. De har nemlig tabt deres sidste 3 opgør. Det er blevet til nederlag imod Silkeborg 2 gange og netop FC Midtjylland. I de 3 kampe har de lukket 8 mål ind, hvor halvdelen kom i den seneste kamp mod Silkeborg, da de tabte 4-2.

En lille positiv ting for AaB er at deres angriber Louka Prip, de hentede fra AC Horsens i sommer, er begyndt at blomstre. Han scorede 2 mål i deres seneste kamp mod Silkeborg og han har klatret sig op på 2. pladsen med 14 mål. Kun Nicklas Helenius har været stærkere end ham i denne sæson, da han har nettet 16 gange.

Ikke nok med at AaB er inde i deres dårlige stime, så har de det også historisk svært mod FC Midtjylland. I bare de sidste 5 indbyrdes kampe er det blevet til 4 sejre til FC Midtjylland og bare 1 enkel sejr til aalborgenserne.

Det skal AaB lave om på, da de jagter en bronzemedalje. Den ligger de 2 point fra da det i skrivende stund er Silkeborg der sidder på en 3. plads. Efter at have overgået AaB, grundet e seneste 2 sejre over netop AaB.

Anders Dreyers comeback har været vigtigt

Den nok største og vigtigste vintertransfer i år, har været generhvervelsen af Anders Dreyer. Efter han skiftede til russiske Rubin Kazan i august sidste år, har det medført et tomrum i offensiven. Man mærkede det for alvor i vinterperioden, da FC Midtjylland for alvor var i sportslig krise.

På et tidspunkt var det så slemt, at der endda var tale om hvorledes Bo Henriksen burde forblive træner i FC Midtjylland, men da det endelig begyndte at vende og anskaffelsen af Anders Dreyer blev en mulighed på baggrund af de forfærdelige begivenheder i Ukraine. Var der atter håb for FC Midtjylland.

Anders Dreyer har i bare de sidste 6 kampe lavet 5 mål og 1 assist. Det har i den grad hjulpet FC Midtjylland med at indhente FC København i ligaen og hjulpet med at kvalificere dem til finalen i Sydbank Pokalen.

AaB – FC Midtjylland: Trupnyt

FC Midtjylland er uden Elías Rafn Ólafsson grundet skade, og Erik Sviatchenko grundet karantæne.

AaB har umiddelbart alle mand klar til kamp.

AaB – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

AaB (3-4-3)

Jacob Rinne

Rasmus Thelander – Daniel Granli – Anders Hagelskjær

Kristoffer Pallesen – Iver Fossum – Lucas Andersen – Jakob Ahlmann

Kasper Kusk – Milan Makaric – Louka Prip

FC Midtjylland (3-4-3)

David Ousted

Henrik Dalsgaard – Daniel Høegh – Mads Døhr Thycosen

Joel Andersson – Raphael Onyedika – Evander – Paulinho

Anders Dreyer – Junior Brumado – Gustav Isaksen

Se AaB – FC Midtjylland: Online Live Stream & TV

Du kan se Superliga-kampen mellem AaB og FC Midtjylland Online med Live Streaming hos Discovery+. Derudover sendes kampen i TV på 6’eren.

Læs også!

odds tip fodbold
landskamp
Læs vores optakt til søndagens landskamp mellem Kasakhstan og Danmark gratis her!
21 marts, 2023
parken
landskamp
Torsdag aften spiller Danmarks årets første landskamp. Læs vores optakt til Danmarks landskamp imod Finland her!
20 marts, 2023
camp nou i barcelona
la-liga
Læs vores optakt til verdens største fodboldkamp, El Clasico, hvor du finder trupnyt, live stream, TV og meget andet.
17 marts, 2023
Fact Checked

Faktatjekket af Christoffer Milo, Skribent

Opdateret den 27 marts, 2022