Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 11 aug, 2022

Superligaen: Optakt til AaB – FC Nordsjælland [14/08]

I vores optakt til AaB – FC Nordsjælland finder du trupnyt, startopstillinger, live stream, TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Ingen sejr i 11 kampe for AaB

Det er ikke nogen hemmelighed at AAB er inde i en meget skidt stime. Med kun 1 enkelt point på 4 kampe i denne sæson i Superligaen, men endnu mere bekymrende er at de har taget sidste sæsons dårlige afslutning med over i den nye sæson.

Det har været en underlig start på tilværelsen for Lars Friis, som AAB cheftræner. Han vandt nemlig 4 ud af hans første 5 kampe, men derefter er det gået ned af bakke. AAB tabte i europa playoffkampen mod Viborg og har ikke vundet i 11 kampe.

AAB har også kun scoret 3 mål på 4 kampe i denne sæson, hvilket er en smule besynderligt, med tanke på alle de store offensive profiler de har i truppen. Det er spillere som Lucas Andersen, Louka Prip, Kasper Kusk, Allan Sousa osv. Man kan undre sig over om det er den taktiske tilgang der ikke fungerer eller om spillerne simpelthen er drænet af alt deres selvtillid.

Det er vigtigt at AAB snart vender stimen til en sejr fordi jo længere der går, jo sværere bliver det. Det er bestemt ikke den ideele modstander, som AAB skal møde i deres kamp om en sejr. De skal nemlig møde nr 1 i Superligaen fra FC Nordsjælland, som har vundet samtlige kampe i denne sæson.

Hvor længe kan FC Nordsjælland holde sejrsstimen kørende?

Sæsonens helt store overraskelse indtil videre er FC Nordsjælland. De har fået maks point på de første 4 kampe. Sidste sæson startede også godt ud for FC Nordsjælland, men de kunne ikke holde formen, dels fordi de solgte profiler, fik skader til profiler og de unge talenter der spiller fremragende nu, var stadigvæk lidt uerfarne på daværende tidspunkt.

Nu ser det ud til at FC Nordsjælland kan gå en stor sæson i møde. Andreas Schjelderup, Mads Hansen og Ernest Nuamah, ser alle 3 rigtig skarpe ud og med en styrket midtbane med forlængelse af lånet af Mads Bidstrup har også båret frugt. Adamo Nagalo og Kian Hansen har også skabt et godt samarbejde nede i det centrale forsvar.

Spørgsmålet er nu, hvor længe kan det holde. FC Nordsjælland har et drilsk kampprogram forrude. Selvfølgelig skal de møde AAB i næste kamp, men derefter står den på opgør mod 2 af de bedste hold i Superligaen, det er nemlig FC København og Silkeborg. Det kan muligvis godt være i en af de kampe at FC Nordsjællands stime slutter.

AAB – FC Nordsjælland: Trupnyt

AAB mangler umiddelbart ikke nogen til kampen, Andreas Poulsen kan dog være tvivlsom.

FC Nordsjælland mangler Mads Bidstrup, Martin Frese og Erik Marxen grundet skader. Oliver Villadsen er også ude grundet karantæne.

AAB – FC Nordsjælland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

AaB (4-3-3)

Josip Posavec

Kristoffer Pallesen – Mathias Ross – Lars Kramer – Jakob Ahlmann

Louka Prip – Malthe Højholt – Iver Fossum

Allan Sousa – Anosike Ementa – Lucas Andersen

FC Nordsjælland (4-3-3)

Andreas Hansen

Willy Kumado – Adamo Nagalo – Kian Hansen – Daniel Svensson

Mohamed Diomande – Jacob Christensen – Oliver Antman

Mads Hansen – Andreas Schjelderup – Ernest Nuamah

Se AaB – FC Nordsjælland: Online Live Streaming & TV

Du kan se Superliga kampen mellem AAB og FC Nordsjælland på 9’eren i dit TV. Derudover kan du live streame kampen Discovery +

AaB – FC Nordsjælland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AaB – FC Nordsjælland?

AaB – FC Nordsjælland spilles søndag d 14 august kl 16:00.

Hvor kan man se AaB – FC Nordsjælland i TV?

AaB – FC Nordsjælland vises på 9’eren i dansk TV.

Hvor kan man live streame AaB – FC Nordsjælland?

AaB – FC Nordsjælland kan live streames online på Discovery +.

Andre optakter

dusan vlahovic juventus
coppa-italia
Juventus og Lazio mødes torsdag aften i Coppa Italia. Kampen sendes ikke i dansk TV, men du kan live streame den her!
31 januar, 2023
inter fans
pokalfodbold
Coppa Italia-kampen Inter – Atalanta sendes ikke i dansk TV, men du finder live stream til kampen lige her!
30 januar, 2023
em i håndbold 2022 herrer
haandbold
I vores optakt til landskampen Danmark - Spanien kan du læse mere om VM 2023 Mænd, Trupper, Online Live Stream, TV og meget mere helt gratis!
26 januar, 2023
etihad stadium i manchester
fa-cup
Læs mere om fredagens FA Cup-kamp mellem Manchester City og Arsenal i vores optakt, hvor du også finder live streaming, dansk TV og meget andet!
25 januar, 2023
danmark håndbold
haandbold
I vores optakt til landskampen Danmark - Ungarn kan du læse mere om VM Håndbold 2023 Mænd, Trupper, Online Live Stream, TV og meget mere helt gratis!
24 januar, 2023
santiago bernabeu real madrid stadion
pokalfodbold
Torsdag aften byder på El Derbi Madrileño i Copa del Rey, når Real Madrid tager imod Atletico Madrid. Find Stream i vores optakt til kampen!
23 januar, 2023
camp nou i barcelona
copa-del-rey
Onsdag aften spiller FC Barcelona imod Real Sociedad i Copa del Rey. Kampen sendes ikke i dansk TV, men du finder live stream lige her!
23 januar, 2023

Christoffer Milo

Fodboldskribent

75 Artikler