Superligaen: Optakt til AaB – FCK

aabs stadion aalborg portland park

I vores optakt til AaB – FCK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Store forandringer i AaB

Der er sket en hel del i Aalborg siden norske Inge Andre Olsen trådte til som sportschef. AaB har dog ventet et godt stykke tid med at finde en permanent afløser for Jacob Friis, men det har de fået i løbet af vinterpausen.

Spanske Marti Cifuentes, der senest har en fortid i norsk fodbold, er blevet offentliggjort. Der er blandede meldinger om, hvordan han ønsker at spille fodbold, men AaB-spillerne og ikke mindst anfører Lucas Andersen virker dog tilfredse med ansættelsen.

Testkampene er bestemt ikke gået som planlagt. De har tabt 3-1 til Randers FC, 3-1 til FC Midtjylland og 1-0 imod Lyngby.

Resultaterne alene skal man ikke konkludere for meget ud fra, men til gengæld var præstationen imod Lyngby helt håbløs.

De manglede flere faste spillere ved den lejlighed, og kommer ligeledes til det denne gang.

FCK kommer med frisk trup

FC Københavns måske største problem i 2020 var de mange skader. Det voldsomme kampprogram og konstante skader kørte FCK-truppen fuldstændigt træt, og der var brug for forandring.

Jess Thorups første tid i FCK var ligeledes plaget af skader, men det begynder at se bedre ud selvom flere spillere ikke rejser med til Aalborg.

Viktor Fischer og Jonas Wind er nogle af de spillere, som på toppen er blandt de absolut bedste spillere i dansk fodbold.

Desværre har vi ikke rigtigt set dem udfolde sig i længere tid, men nu har de været på træningsbanen i et godt stykke tid, og bør være klar til at præstere i Superligaen.

Viktor Fischer kommer til at få en hovedrolle under Jess Thorup, som har rykket længere frem, centralt på banen.

På den måde kommer han tættere på målet, og kan dermed få mere ud af sine spidskompetencer, som f.eks. at afslutte.

FCK skal godt fra start

På trods af en ekstremt udfordrende tid, så er det fortsat muligt for FCK at indhente FC Midtjylland og de andre guldaspiranter i Superligaen.

Selvom FCK ligger på en skuffende og nærmest uhørt sjetteplads, så er afstanden til førstepladsen ikke mere end syv point.

Der resterer hele 19 runder og tre indbyrdes opgør mellem topholdene i mesterskabsslutspillet, så intet er afgjort endnu.

FC København er i øvrigt i gang med at spille med de økonomiske muskler på transfermarkedet. Mustapha Bundu er allerede kommet til på en lejeaftale, og man forventer ligeledes at hente den danske landsholdsspiller, Lukas Lerager, hjem fra Genoa.

På papiret har FC København en af de stærkeste trupper, som de nogensinde har haft. Så må vi se om Jess Thorup formår at sætte det ordentligt sammen på banen.

AaB – FCK: Skader og karantæner

AaB mangler tre nøglespillere i form af Lucas Andersen, Jakob Ahlmann og Oscar Hiljemark. Alle disse kan være Superliga-profiler, men døjer desværre for meget med skader.

FC København må se bort fra Kamil Wilczek, Marios Oikonomou, Mikkel Kaufmann og Nicolai Boilesen, mens Mohammed Daramys tilstand er uvis.

AaB – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AaB – FCK:

AaB (3-4-3)

Jacob Rinne

Mathias Ross – Rasmus Thelander – Daniel Granli

Frederik Børsting – Pedro Ferreira – Iver Fossum – Magnus Christensen

Tim Prica – Kasper Kusk – Marcus Hannesbo

FCK (4-3-1-2)

Karl-Johan Johnsson

Peter Ankersen – Victor Nelsson – Mathias Zanka Jørgensen – Bryan Oviedo

Jens Stage – Carlos Zeca – Rasmus Falk

Pep Biel

Jonas Wind – Viktor Fischer

Se AaB – FCK: Online live streaming og TV

Du kan vælge mellem online live streaming og TV, når du vil se AaB – FCK.

Hvis du vil live streame kampen online, så kan du gøre det på Discovery+.

Derudover sendes kampen også på Canal 9.

AaB – FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AaB – FCK?

AaB – FCK spilles onsdag den 3. februar 2021 kl. 20.00.

Hvor spilles AaB – FCK?

AaB – FCK spilles på Aalborg Portland Park, Aalborg.

Hvilken dansk TV-kanal sender AaB – FCK?

AaB – FCK sendes på Canal 9.

Hvordan kan man live streame AaB – FCK?

AaB – FCK kan live streames på Discovery+.

Kan man live streame AaB – FCK gratis?

Nej, det er ikke gratis at live streame AaB – FCK.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.