Superligaen: AGF skal besejre AC Horsens

fodbold danmark

I vores optakt til Superliga-kampen AGF – AC Horsens kan du læse mere om skader, karantæner, odds, live streaming og meget andet!

AGF er tvunget til sejr imod AC Horsens

Der venter en meget spændende mandagskamp i Superligaen mellem AGF og AC Horsens. Presset er enormt på David Nielsens AGF-mandskab, som endnu ikke har vundet en kamp i Superligaen, og det selvom spillet ikke har været så dårligt igen, så kan det blive kritisk, hvis ikke de får de tre point.

AGF har fået to point i de første fem runder, hvor de dog også har FCK og FC Midtjylland. De blev sikret i udekampene imod Hobro og SønderjyskE, hvor man fik uafgjort.

De møder et AC Horsens-hold, som har svinget meget, men som er gode til denne slags kampe, hvor al fokus er på modstander-holdet, mens de går under radaren.

Hvis AGF taber kampen, så kommer der endnu engang fokus på David Nielsens position i klubben, selvom de har haft mere kontinuitet end tidligere.

AC Horsens har været stærke på udebane

AC Horsens er som sædvanligt svære at blive kloge på. De startede med at levere en håbløs indsats imod FC Nordsjælland i premieren, hvor deres 3-0-nederlag endda var billigt sluppet.

De fortsat meget ustabile, men de har fået nogle flotte sejre. Mens de har tabt deres tre hjemmekampe imod FCN, FCK og FCM, så har de formået at besejre Silkeborg og Brøndby på udebane.

Det er ret imponerende med seks point i de første fem kampe, når man tænker på, at de har mødt Superligaens tre stærkeste hold allerede.

AC Horsens har det med at være bedst, når forventningerne er lavest, og et nederlag på udebane imod AGF vil ikke være katastrofalt.

AGFs nye profil ude med karantæne

AGF hentede Nicolai Poulsen hos lokalrivalerne fra Randers i sommerpausen, og han har med det samme fået en nøglerolle på AGF-holdet.

Han har overtaget Jens Stages position på den centrale midtbane selvom de ikke er samme type spiller.

Poulsen får dog et hav af gule kort, og han blev udvist i sidste rundes udekamp imod SønderjyskE, hvorfor han sidder ude med karantæne i de næste to kampe.

Det er en klar svækkelse, og han bliver muligvis erstattet af nyindkøbte Zachary Duncan.

AGF – AC Horsens: Skader og karantæner

AGF må som sagt undvære Nicolai Poulsen, men derudover er alle mand klar.

AC Horsens har umiddelbart også stærkeste hold med til Århus.

AGF – AC Horsens: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til AGF – AC Horsens:

AGF

William Eskelinen

Alexander Munksgaard – Niklas Backman – Frederik Tingager – Casper Højer

Bror Blume – Mustafa Amini – Zachary Duncan

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jon Thorsteinsson

AC Horsens

Michael Lansing

Peter Nymann – Alexander Ludwig – Malte Killerich – Michael Lumb

Louka Andreasen – Bjarke Jacobsen – Hallur Hansson – Jonas Thorsen

Rune Frantsen – Nicolai Brock-Madsen

AGF – AC Horsens: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på AGF – AC Horsens hos bet365 (odds er fra 19/08 – 11.27):

  • AGF: 1.80
  • Uafgjort: 3.60
  • AC Horsens: 4.20

Sådan får du de bedste bonusser hos bookmakerne!

AGF – AC Horsens: Live stream og TV

Du kan se AGF – AC Horsens med live streaming og i TV. Vil du live streame kampen, så kan dette gøres Viaplay, og du kan se kampen i TV på TV3 Sport.

Se fodbold i TV og online!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.