Superligaen: Optakt, TV og Stream til AGF – FCK

agf stadion i århus

I vores optakt til Superliga-kampen AGF – FCK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

AGF er stærkere end FCK i øjeblikket

Det er nye tider i dansk fodbold. AGF er nærmest kommet forstærket ud af transfervinduet ovenpå en ellers fantastisk sæson, som endte med bronzemedaljerne.

Selvom FC København på papiret har en historisk stærk trup, som også burde være langt bedre end AGFs, så viser de det bare ikke.

Ståle Solbakken blev fyret som manager for klubben, men FCK virker overhovedet ikke til at have en plan.

Det var nærmest komisk at se FC Københavns første kamp med Hjalte Bo Nørregaard og William Kvist ved roret.

De spillede akkurat så langsomt og dårligt, som de har gjort i hele sæsonstarten, og man kan undre sig over fyringen, når man vil fortsætte af det samme spor.

Mens der er stormvejr på Østerbro, så har de det anderledes godt i Århus, hvor træner David Nielsen stadig er i gang med at rokke sværet ud af stenen.

AGF ligger på en fin andenplads med 11 point efter fem kampe. De har egentlig ikke spillet helt fantastisk, men de har til gengæld været meget effektive.

Patrick Mortensen har scoret i hver kamp, men den stime stopper nok på et tidspunkt.

FCK i historisk krise

Det er en smule skræmmende at se Danmarks fodboldflagskib vakle fuldstændigt. Tabet af Johan Lange samt fyringen af Ståle Solbakken har efterladt FC København uden nogen sportslig sektor, hvor det nærmest er William Kvist, der skal tegne forretningen.

Vi skal formentlig helt tilbage til år 2000 for at finde en lige så mørk periode i FC Københavns relativt korte historie, og det er da værd at overveje, hvad klubben har opnået uden Ståle Solbakken.

Normanden har stort set stået for samtlige europæiske resultater for klubben, og det virker som om, at Solbakkens ledelse simpelthen bare har været strategien i de seneste mange år.

Det er virkelig ikke godt for dansk fodbold, at FCK ikke kan få noget til at fungere, men det kan gå hurtigt i fodbold, og en sejr i Århus vil ændre utroligt meget.

Er magtbalancen ved at vende i dansk fodbold?

2020 har været et meget specielt år, og der går nok nogle år før fodbolden generelt er tilbage på sporet.

Der har været utroligt mange underlige resultater, hvilket selvfølgelig hænger sammen med det meget underlige kampprogram samt de manglende tilskuere.

Et hold som FC Københavns spiller tydeligvis meget dårligere uden tilskuere, mens det umiddelbart ikke har påvirket AGF og FC Midtjyllands præstationer i samme grad.

AGF er i gang med at etablere sig i toppen af dansk fodbold, og med et nyt, topmoderne stadion på vej, så er potentialet åbenlyst stort i Århus.

FCK har ganske vist stadig de største økonomiske muskler, men hvis de fortsætter med at forvalte pengene så dårligt, så bliver afstanden ned til AGF nok kun mindre.

Dansk fodbold er inde i en meget interessant fase, og kampen mellem AGF og FCK har så mange spændende historier, så du skal selvfølgelig se kampen.

AGF – FCK: Skader og karantæner

AGF må undvære Zach Duncan, som er langtidsskadet. Milan Jevtovic, Nicklas Backman og Kevin Diks har siddet ude med skader, men det er ikke til at sige om de bliver klar.

FCK er hårdere ramt. Kamil Wilczek måtte lade sig udskifte i den seneste kamp imod AaB, og han forventes ikke at blive klar.

Som det ser ud nu må FCK også undvære Andreas Bjelland, Jens Stage, Nicolaj Thomsen og Ragnar Sigurdsson.

AGF – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AGF – FCK:

AGF

Kamil Grabara

Alexander Munksgaard – Sebastian Hausner – Frederik Tingager – Casper Højer

Patrick Olsen – Nicolai Poulsen – Benjamin Hvidt

Albert Grønbæk – Patrick Mortensen – Jon Dagur Thorsteinsson

FCK

Karl-Johan Johnsson

Peter Ankersen – Mathias Zanka Jørgensen – Victor Nelsson – Nicolai Boilesen

Pep Biel – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Jonas Wind – Mohamed Daramy

Se AGF – FCK: Online live streaming og TV

Superliga-kampen mellem AGF og FCK kan både live streames online og ses i TV.

Er du en af dem, der gerne ser fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Vil du live streame AGF – FCK online, så kan du gøre det på Viaplay, hvor du endda kan bruge både mobil, tablet eller PC.

Udover Superliga-fodbold, så kan du også live streame Premier League, Champions League og meget mere.

Se AGF – FCK hos Viaplay her!

AGF – FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AGF – FCK?

AGF – FCK spilles søndag den 25. oktober kl. 18.00.

Hvor spilles AGF – FCK?

AGF – FCK spilles på Ceres Park i Århus.

Hvilken dansk TV-kanal sender AGF – FCK?

AGF – FCK sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame AGF – FCK online?

AGF – FCK kan live streames online på Viaplay.

Er det gratis at live streame AGF – FCK på Viaplay?

Nej, det er ikke gratis at live streame AGF – FCK på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.