Europa Playoff: Optakt til AGF – OB

ceres park i århus

I vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og OB kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

AGF er klare favoritter imod AGF

Onsdag aften skal vi have uddelt Danmarks fjerde og sidste plads i europæisk fodbold i den kommende sæson.

Det står allerede klart, at FC Midtjylland og FC København har fået en plads i kvalifikationen til hhv. Champions League og Europa League, mens pokalvinderne fra SønderjyskE også skal forsøge at komme i Europa League-gruppespillet.

AGF var tæt på at ende på andenpladsen, men smed det væk på målstregen, og nu skal de så besejre OB på hjemmebane for at komme ud i Europa.

AGF har helt fortjent været med i toppen af dansk fodbold i denne sæson, og de må da også regnes som er stærkere hold end OB, men større er forskellen på de to mandskaber ikke.

AGF har været i stand til at fylde Ceres Park pænt op på trods af corona-restriktioner, så hjemmebanefordelen er bestemt ikke ubetydelig.

Modsat de andre playoff-kampe, så spilles denne kamp kun over et opgør. AGF skal selvfølgelig have en fordel af at ende på tredjepladsen i forhold til OB, som var hele 14 point efter AGF efter grundspillets 26 kampe.

OB har haft en mere svingende sæson, men her i slutningen af foråret har det set godt ud.

Stort overblik: Alle rekorder i Superligaen

AGF har styr på OB

AGF og OB har mødt hinanden tre gange i denne sæson, og det er blevet til tre AGF-sejre.

Kampene er blevet vundet med 2-1, 1-0 og 1-0, og flere af kampene har været meget jævnbyrdige, så der er ikke tale om et kompleks eller lignende.

Mens AGF har været nogenlunde stabile igennem hele sæsonen, så har OB leveret i bølger. De imponerede slet ikke i grundspillet, og det er som om, at 6-0-afsklapsningen i Silkeborg har hjulpet holdet fremadrettet.

Kigger man på OBs resultater, så er de dog væsentlig stærkere på hjemmebane, og de har ikke været imponerende på udebane.

De vandt ganske vist på udebane over et tamt Lyngby-hold den 22. juni, men derudover så skal vi helt tilbage til den 29. august 2019 for at finde klubbens seneste udesejr i Superligaen, og det fortæller noget.

Prøv vores sjove fodboldquizzer her!

OBs unge profiler skal præstere

OB-træner Jakob Michelsen og OB har haft store skadesproblemer i løbet af 2020. Det har dog ikke været så negativt, at det ikke har ført noget godt med sig.

Klubben rykkede flere spillere op fra U19 for at kunne fylde et holdkort, men flere af de spillere har vist sig enormt flot frem.

Her er der særligt tale om Max Fenger og Mads Frøkjær, som allerede har udviklet sig til at være holdets bærende spillere.

Desværre for OB, så sad Max Fenger ude med en skade i den seneste playoff-kamp imod AC Horsens, og det er endnu uvist, om han kan spille imod AGF.

I Fengers har fravær har endnu en ung spiller fået lov til at vise sig frem. Den 21-årige angriber Mikkel Hyllegaard fik sin debut i februar, og har siden fået mange små indhop.

Imod AC Horsens startede han så banen, og scorede for anden kamp i streg, så han har en stor andel i OBs europæiske muligheder.

Hvis Max Fenger kommer sig over sin skade, så kommer han med stor sandsynlighed til at generobre angriberpladsen fra Hyllegaard.

Selvom udbyttet ikke er voldsomt, så ser Jakob Michelsen et lys i Issam Jebali, som formentlig tager den anden angriberplads.

AGF – OB: Skader og karantæner

AGF må undvære Mustafa Amini og Zachary Duncan, som begge sidder ude med skader. Derudover er Mustapha Bundu stadig i hjemmekarantæne efter den positive corona-test tidligere på måneden.

OB er stadig ramt af skader, men situationen er slet ikke så slem som tidligere på året. Janus Drachmann, Mart Lieder og Alexander Juel Andersen er formentlig ude, mens Max Fenger er tvivlsom.

AGF – OB: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til AGF – OB:

AGF

William Eskelinen

Kevin Diks – Frederik Tingager – Sebastian Hausner – Casper Højer Nielsen

Bror Blume – Nicolai Poulsen – Benjamin Hvidt

Jon Thorsteinsson – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

OB

Oliver Christensen

Kasper Larsen – Jeppe Tverskov – Oliver Lund

Ryan Johnson Laursen – Mads Frøkjær – Troels Kløve – Aron Thrandarson – Jørgen Skjelvik

Mikkel Hyllegaard – Issam Jebali

Se AGF – OB: Online live streaming og TV

Kampen mellem AGF og OB kan ses i TV og med online live streaming.

Vil du se Superliga-fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Derudover live streames kampen på Viaplay.

AGF – OB: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AGF – OB?

AGF – OB spilles onsdag den 29. juli kl. 20.00.

Hvor spilles AGF – OB?

AGF – OB spilles på Ceres Park i Århus.

Kan man købe billetter til AGF – OB?

Ja, du kan købe billetter til AGF – OB her.

Hvilken TV-kanal sender AGF – OB?

AGF – OB sendes på TV3+.

Kan man live streame AGF – OB online?

Ja, du kan live streame AGF – OB her.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.