Superligaen: Optakt til Brøndby IF – FC Nordsjælland [24/07]

I vores optakt til Superliga-kampen Brøndby IF – FC Nordsjælland finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FC Nordsjælland skal bygge videre på deres gode start

Sidste sæson var ikke noget at skrive hjem om for FC Nordsjælland. De sluttede sæsonen på en 9. plads, med kun 7 point ned til nedrykningsstregen. Denne sæson er startet ud en del bedre for dem. Med en sejr på 0-2 over OB på udebane viste Nordsjælland andre takter, end dem fra den forrige sæson.

Når Brøndby tager imod det unge hold fra Farum, bliver det spændende at se om deres sejr over OB bare var en engangsaffære og udbytte af en svag OB præstation eller om FC Nordsjælland rent faktisk har det der skal til for at komme med i mesterskabsspillet i år.

Brøndby bliver en stor mundfuld for FC Nordsjælland og man må forvente en kamp hvor Brøndby kommer til at være i kontrol. Brøndby viste mod AGF at de er et hold der har boldbesiddelsen i store dele af kampen og gerne selv vil kontrollere slagets gang. FC Nordsjælland skal forsøge at få mest ud af de chancer de får, da det er forventet at de ikke kommer til at få chancer til højre og venstre. Deres tekniske unge spillere skal vise noget af deres individuelle klasse for at de 3 point skal kunne tages med hjem til Farum.

Træt Brøndby-hold

I torsdags startede Brøndbys europæiske eventyr med en tur til Polen. Her skulle de spille den første af to kampe i 2. kvalifikationsrunde i Conference League. Modstanderen var polske Pogon Szczecin der havde spillere som fx Kamil Grosicki. Det blev en svær kamp og den endte 1-1.

Dette kan godt betyde at der kommer en håndfuld rotationer i Brøndbys startopstilling, hvilket kan være til FC Nordsjællands fordel.

Ikke nok med at 2 kampe på samme uge er trættende for spillerne, så har de også haft rejsedage til og fra Polen.

Ungdom i offensiven

Det er ikke efterhånden ikke nogen hemmelighed at FC Nordsjælland ofte benytter sig af unge talenter i startopstillingen. Det skyldtes bl.a. deres rekrutteringsstrategi, vi er blevet vant til at se spillere som Andreas Schjelderup, Mads Hansen, Oliver Antman og Ernest Nuamah alle indgå på holdkortet. Det de spillere har tilfælles er at de alle er unge, de er nemlig mellem alderen 18-20.

I Brøndbys første turneringskamp i sæsonen havde det også en ung offensiv. De startede med Mathias Kvistgaarden på toppen, en spiller som fik sit gennembrud i foråret, men vi fik også et nyt talent at se. Det var nemlig Oscar Schwartau. Den blot 16 årige offensivspiller, blev den yngste starter i Brøndbys historie og han imponerede med flotte afleveringer og sin modenhed i så ung en alder.

Brøndby – FC Nordsjælland: Trupnyt

Brøndby mangler Andreas Maxsø, Peter Bjur, Kevin Mensah og Carl Bjørk, som alle er ude med skader.

FC Nordsjælland mangler umiddelbart ikke nogen spillere til opgøret mod Brøndby.

Brøndby – FC Nordsjælland: Forventet startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Brøndby (4-3-1-2)

Mads Hermansen

Sebastian Sebulonsen – Sigurd Rosted – Kevin Tshiembe – Blas Riveros

Anis Ben Slimane – Josip Radosevic – Joe Bell

Oscar Schwartau

Simon Hedlund – Mathias Kvistgaarden

FC Nordsjælland (4-3-3)

Andreas Hansen

Oliver Villadsen – Adamo Nagalo – Kian Hansen – Martin Frese

Mohamed Diomande – Jacob Christensen – Mads Bidstrup

Mads Hansen – Benjamin Nygren – Ernest Nuamah

Se Brøndby IF – FC Nordsjælland: Online Live Stream & TV

Superliga-kampen mellem Brøndby og FC Nordsjælland vises på 6eren i dansk TV.

Derudover kan du live streame kampen på Discovery+.