Superligaen: Optakt til Brøndby – OB

fodbold

I vores optakt til Brøndby – OB kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live streaming.

OB kan tage point med fra Brøndby

Der er topkamp på Brøndby Stadion søndag aften. Sidste sæsons fjerde- og femteplads mødes i en direkte kamp om de europæiske pladser, og det kan sagtens blive en underholdende forestilling.

Brøndby-holdet er selvfølgelig favoritter til at vinde på hjemmebane imod OB, men holdene er faktisk ret jævnbyrdige i øjeblikket, så det kan slet ikke udelukkes, at OB tager point med hjem fra Brøndby.

På papiret er Brøndbys trup stærkere end OB, men til gengæld er truppen ikke sat sammen efter den nye cheftræner Niels Frederiksens hoved.

OB har under Jakob Michelsen fået bygget et ganske habilt mandskab op, som fra sæsonstarten har givet prøver på, hvor højt deres topniveau er.

Derudover har Brøndby spillet en hård og vigtig kamp i Europa League-kvalifikationen imod Lechia Gdansk, og med tanke på den nuværende trup, så kommer det til at koste dem imod et OB-hold, som har restitueret væsentligt bedre.

Ligner en underholdende kamp

Der bør dog komme masser af underholdning i Brøndby. Både Brøndby og OB spiller underholdende og fremadrettet fodbold.

Brøndbys defensiv har i længere tid været under middel, hvilket til dels også skyldes det offensive udgangspunkt.

Omvendt har de med Simon Tibbling, Kamil Wilczek og Simon Hedlund en farlig trio i front, som bliver støttet af mange offensive løb fra de andre spillere.

Det er lidt samme situation hos OB, som har de største profiler i offensiven. Der er blevet scoret fem mål i begge deres kampe imod FCK og Lyngby.

Bashkim Kadrii har vist sig meget flot frem, og nu har han fået en målfarlig legekammerat i Sander Svendsen, som scorede to kasser i sin OB-debut.

Herefter spillede han en reserveholdskamp, hvor han ligeledes scorede to kasser, så han blvier spændende at følge.

Trætte Brøndby-spillere

Brøndby er som bekendt med i Europa League-kvalifikationen, og de spillede deres tredje kamp torsdag på udebane imod Polen.

Det har uden tvivl kostet kræfter, og selvom spillere på det niveau skal være gearet til at spille flere kampe på en uge, så har OB-spillerne haft en bedre optakt til kampen.

Hvis man ser bort fra FC København, så har danske hold generelt haft det svært med at håndtere både Superligaen og europæisk fodbold, og det kommer man nok også til at se på Brøndby-holdet.

Brøndby – OB: Skader og karantæner

Brøndby må undvære Hany Mukhtar og Joel Kabongo.

Hos OB er Jeppe Tverskov og Alexander Ludwig tvivlsomme efter at have siddet ude imod Lyngby, men de forventes at blive klar.

Brøndby – OB: Forventede startopstillinger

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjörtur Hermannsson – Paulus Arajuuri – Anthony Jung

Lasse Vigen – Josip Radosevic – Dominik Kaiser

Simon Hedlund – Kamil Wilczek – Simon Tibbling

OB

Oliver Christensen

Ramon Leeuwin – Jeppe Tverskov – Alexander Ludwig

Ryan Laursen – Troels Kløve – Janus Drachmann – Jens Jakob Thomasen – Jacob Barrett

Bashkim Kadrii – Sander Svendsen

Brøndby – OB: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på Brøndby – OB hos bet365 (odds er fra 25/07 – 16.53):

  • Brøndby: 2.20
  • Uafgjort: 3.50
  • OB: 3.20

Brøndby – OB: Live Stream og TV

Du kan se Brøndby – OB på TV3+ i dit TV, og live streame hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.