Se FC Helsingør – FC København på live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC Helsingør – FC København, find odds, og se kampen på live stream.

FCK skal tage endnu et skridt imod toppen

Søndag eftermiddag mødes FC Helsingør og FC København i det nordlige sjælland, og det bliver en spændende kamp. Et næsten udsolgt Helsingør Stadion bliver for alvor testet, når de danske mestre fra FC København og deres tusinder af fans kommer på besøg.

FCK har som bekendt ikke fået den bedste sæsonstart, men der er fremgang at spore. I torsdags spillede de en Europa League-kamp imod Spartak Moskva, som endte 0-0, men de skal simpelthen have tre point i Superliga-kampen, hvis de vil tilbage til toppen.

Efter de første otte runder af Superligaen, ligger FCK med 12 point, og de er dermed syv point efter FC Nordsjælland. Afstanden er dog kun på to point op til Brøndby, som må være den største guldkonkurrent.

Helsingør ligner en klar nedrykker

Helsingør skal nok kigge imod den anden ende af tabellen. Oprykkerne har hentet ni point i de første otte kampe, men de kommer ikke til at holde det pointsnit. De har efterhånden mistet deres største profiler, og det har været svært for dem at hente erstatninger.

De mødte Lyngby på udebane i sidste runde, og her blev de udspillet. Selvom kampen endte 3-1 til De Kongeblå, så havde Helsingør absolut ingen ære af kampen, og de fik deres mål et straffespark, som Lyngby-forsvaret virkelig ikke burde have begået.

De andre formodede bundhold som AC Horsens og Hobro har set langt mere solide ud, og det ville overraske os meget, hvis ikke Helsingør endte allernederst i Superligaen i år.

Rasmus Falk er tilbage

FC København kan glæde sig over, at kantspiller Rasmus Falk nu er tilbage i fulde omdrejninger. Han er kommet på banen i de seneste to Superliga-kampe, og det samme var tilfældet i torsdagens kamp imod Lokomotiv Moskva.

Falk kom på banen i anden halvleg, og han viste samme, hvad han kan gøre. Han har et farligt drev med bolden, og er en trussel for de fleste forsvarere. Med tanke på, hvor dårligt Kasper Kusk spillede i torsdags, så bør Falk snart kandidere til en startplads.

Odds på FC Helsingør – FC København

FC København her selvfølgelig store favoritter til kampen, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • FC Helsingør: 9.00
  • Uafgjort: 4.20
  • FC København: 1.40

Se FC Helsingør – FC København via live stream

Du kan se kampen mellem FC Helsingør og FC København direkte på live stream. Du skal oprette en bruger hos Dplay, og så kan du timevis af direkte fodbold.

Hvornår spilles FC Helsingør – FC København?

FC Helsingør – FC København spilles søndag den 17. september kl. 16.00 på Helsingør Stadion.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.