Superligaen: Optakt til FC Midtjylland – AGF

fc midtjylland spillere

I vores optakt til FC Midtjylland – AGF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Superliga live streaming, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

FC Midtjylland har problemer på hjemmebane

FC Midtjylland er i gang med at spille en helt fantastisk sæson i Superligaen. De ligger med et solidt forspring til at vinde det danske mesterskab for tredje gang, hvilket særligt skyldes deres vanvittigt stærke defensiv, som kun har indkasseret et enkelt mål i otte kampe i 2020.

I mange år har FC Midtjylland haft en af de stærkeste hjemmebaner i dansk fodbold, men parakdoksalt nok, så har FCM i denne sæson været klart stærkeste på udebane, mens de faktisk har haft lidt problemer på MCH Arena.

FCM har spillet 14 kampe hjemme og ude. De har hentet 40 point i udekampene, mens det kun er blevet til 29 i Herning, hvilket er ret bemærkelsesværdigt.

Om det er tilfældigheder eller om der ligger noget til grund for det, er svært at sige. Modstanderne afgiver muligvis mere plads, når de spiller hjemme, mens de ofte pakker sig ude.

Det skal dog siges, at hjemmebanefordelen i øjeblikket er meget minimal. Det skyldes selvfølgelig de manglende tilskuere, som normalt lægger pres på dommer og modstanderne.

Selvom der kommer et par hundrede FCM-fans, og man givetvis kan høre dem, så ændrer det nok ikke det helt store.

AGF kommer til at stå kompakt

Der er heller ikke meget tvivl om, hvordan AGF kommer til at gribe kampen an. David Nielsen har fået opbygget en bundsolid organisation, som er meget svær at skabe chancer imod.

De har indkasseret 29 mål i de første 28 Superliga-kampe, hvilket kun er overgået af netop FCM, som har indkasseret 14.

AGF vil nok lade FCM have initiativet fra starten af kampen, og så vil de være meget fokuseret på at få sendt Mustapha Bundu afsted i dybden så snart, de får muligheden for det.

Derudover vil deres defensive fokus være på FC Midtjyllands dødbolde, som er giftige. De er både dygtige til at få en masse hjørne- og frispark, men de er samtidigt meget stærke til at få sendt bolden i kassen i disse situationer.

AGF vendte kampen sidst på MCH Arena

AGF-spillerne vil før kampen nok tænke tilbage på afslutningen af efteråret. Her besøgte de FC Midtjylland, hvor de spillede en relativt dårlig første halvleg, og de var bagud 1-0 ved pausen.

Kampen skiftede dog fuldstændig karakter i anden halvleg. I løbet af de første ni minutter havde AGF vendt 1-0 til 1-3 på et selvmål af Erik Sviatchenko og mål af Jon Thorsteinsson og Bror Blume.

De seneste fem indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og AGF på MCH Arena er endt med én FCM-sejr, to uafgjorte og to AGF-sejre, hvilket er en flot statistik, når man tænker på holdenes placeringer i de seneste par år.

FC Midtjylland – AGF: Skader og karantæner

FC Midtjylland-træner Brian Priske står overfor nogle store udfordringer i forhold til at sætte holdet. Generelt har han været ret konservativ i sit valg af spillere, men nu er han i hvert fald tvunget til at foretage flere ændringer.

Først og fremmest har både Frank Onyeka og Mikael Anderson karantæne fra kampen, og så vides det endnu ikke om Evander bliver klar.

Han blev skadet imod Brøndby, og der er endnu ikke meldt noget ud.

AGF mangler stadig Alex Gersbach og Zach Duncan, men det har ikke den helt store betydning.

FC Midtjylland – AGF: Forventede startopstillinger

FCM

Jesper Hansen

Joel Andersson – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz – Paulinho

Jens-Lys Cajuste – Tim Sparv

Anders Dreyer – Lasse Vibe – Awer Mabil

Sory Kaba

AGF

William Eskelinen

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Niklas Backman – Casper Højer

Mustafa Amini – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

FC Midtjylland – AGF: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

  • FC Midtjylland: 1.66
  • Uafgjort: 3.80
  • AGF: 5.00

Se FC Midtjylland – AGF: Online live streaming og TV

Du kan se FC Midtjylland – AGF med online live streaming og i TV.

Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på Canal 9.

Derudover live streames FC Midtjylland – AGF på Eurosport Player.

FC Midtjylland – AGF: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF spilles søndag den 21. juni kl. 20.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF spilles på MCH Arena, Herning.

Kan man købe billetter til FC Midtjylland – AGF?

Nej, der sælges ikke billetter til FC Midtjylland – AGF.

Hvilken TV-kanal sender FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF sendes på Canal 9.

Hvor kan man live streame FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF kan live streames på Eurosport Player.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.