FC Nordsjælland – Randers FC: Optakt, forventede startopstillinger og live stream

fodbold

I optakten til FC Nordsjælland – Randers FC kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Superliga-live streaming, fodbold i TV og meget andet!

FC Nordsjælland skal bruge en sejr for at indhente Randers og top seks

Efter et par måneder med masser af landsholdsfodbold, så indleder vi nu den afgørende del af efteråret i Superligaen.

Der resterer fire runder inden årsskiftet, og yderligere seks runder af grundspillet i det nye år. Derfor begynder det så småt at blive alvorligt, og for både FC Nordsjælland og Randers handler sæsonen mest af alt om at komme med i top seks.

På den måde undgår man risikoen for at blive en af de tre nedrykkere, og hvis sæsonen rigtigt flasker sig, så kan man komme op på at snuse til medaljer og europæisk fodbold.

Efter de første 16 runder ligger Randers på sjettepladsen med 24 point, mens FC Nordsjælland ligger på niendepladsen med 21 point.

Dermed kan FCN komme op på siden af dagens modstander, hvilket også ville betyde, at de ville lukket hullet til top seks.

Randers har det svært i Farum

FC Nordsjælland skal dog alligevel vurderes som favoritter til at vinde fredagens kamp. Dels har de på papiret en bedre trup med nogle enormt store talenter, og derudover har de en stor hjemmebanefordel på kunstgræsset, som de selvfølgelig er vant til.

Kigger man på de seneste 10 indbyrdes kampe mellem FC Nordsjælland og Randers på Right to Dream Park, så har Randers kun formået at vinde én gang.

FC Nordsjælland har vundet fire af dem (herunder de seneste to), mens fem er endt uafgjort.

Prøv vores Superliga-quizzer her!

Offensive profiler mangler

Både FC Nordsjælland og Randers FC mangler nogle af de vigtige, offensive profiler. Hos FC Nordsjælland er der særligt tale om Jonathan Amon og Godsway Donyoh.

Amon har siddet ude med en skade i længere tid, og kommer ikke på banen før 2020. Omvendt ved man mindre om, hvorfor Donyoh har raget uklar med FCN-træner Flemming Pedersen, men han har ikke spillet i lang tid.

Randers har måtte undvære stjernen Saba Lobjanidze i de sidste par uger, og han var heller ikke med i Georgiens landskampe.

Det er svært at vide om han gør comeback imod FCN, da der ikke bliver meldt meget ud omkring det. Derudover er Issah Salou tvivlsom.

Randers får målmand Patrik Carlgren tilbage efter karantæne, men de må stadig undvære Mathias Nielsen.

FC Nordsjælland – Randers FC: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Nordsjælland – Randers FC:

FCN

Nicolai Larsen

Mads Thychosen – Kian Hansen – Ulrik Yttergård Jenssen – Mathias Rasmussen

Mohammed Kudus – Jacob Steen Christensen – Magnus Kofod Andersen

Isaac Atanga – Mikkel Rygaard – Mikkel Damsgaard

RFC

Patrik Carlgren

Johnny Thomsen – Simon Piesinger – Erik Marxen – Kevin Conboy

Marvin Egho – Andre Rømer – Frederik Lauenborg – Mikkel Kallesøe

Emil Riis – Al-Hadji Kamara

Se FC Nordsjælland – Randers FC: Online live stream og TV

Du kan se FC Nordsjælland – Randers FC med online live stream og TV. Vil du streame Superliga-kampen online, så kan du gøre det på Viaplay, mens kampen sendes på TV3 Sport.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.