Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 sep, 2019

Bendtner kan få debut: Stor optakt og odds tip til Hobro – FCK

fodbold danmark

I vores optakt til Hobro – FCK kommer ind blandt andet ind på forventede startopstillinger, Nicklas Bendtner, odds tip, live streaming og meget mere.

FCK skal pligtsejre i Hobro

FC København kom fantastisk fra start i 3F Superligaen med syv sejre i de første syv kampe, men i den ottende kamp gik det galt, da de tabte 1-0 i Aalborg efter en sløj præstation.

Dermed mistede de førstepladsen, som FC Midtjylland overtog efter et enkelt point i deres kamp. De to førerhold er dog langt foran de resterende hold i Superligaen, og det bliver formentlig en tvekamp om det danske mesterskab.

FC København fortsætter deres hårde kampprogram i resten af efteråret, hvor de udover Superliga-kampene også skal spille seks Europa League-gruppekampe, som har enorm betydning.

Ståle Solbakken plejer ikke at rotere ret meget, når han har fundet sin foretrukne startelver, men det er så spørgsmålet om han har det.

Foruden en del salg, så er de blevet ramt af flere skader til profilerne på holdet, så de er stadig i en periode, hvor spillerne konkurrerer om startpladserne hver gang.

FC København ved godt, at det ikke er ret nemt at besejre Hobro, så de vil nok bare være tilfredse med tre point uanset, hvordan spillet så er.

Prøv vores fodboldquizz her!

Hobro har kun tabt to gange

Hobro ligger til i bunden af Superligaen, hvor de formentlig forbliver i resten af sæsonen. De har kun vundet en af de første otte kampe, men har omvendt kun tabt to gange, hvilket også fortæller noget om deres stabilitet og evne til at lukke ned for modstanderen.

De spiller som regel i en ret flad 4-4-2, som i kampen imod FCK nok også vil foretrækkes i forsøget på at lukke ned for dem mand for mand.

Selvom de til tider spiller god fodbold, og ligeledes har spændende spillere som Edgar Babayan og Emmanuel Sabbi, så er holder primært stærke defensivt.

Det forventes ikke, at de vil satse ret meget i denne kamp, hvor det mest oplagte er at fokusere på kontraangreb og dødbolde.

Sådan live streamer du Superligaen online!

Nicklas Bendtner kan få debut

Nicklas Bendtner har fyldt utroligt meget i det danske mediebillede siden skiftet til FC København fra Rosenborg.

Det er Superligaens klart største stjerne, som tiltrækker utroligt meget opmærksomhed, omend han er langt fra topformen.

Finder han den, så bliver han uden tvivl en stor stjerne i FC København.

Det ventes dog ikke, at han kommer til at starte inde imod Hobro, men det kan ikke udelukkes, at han kommer ind senere i kampen.

Alene hans tilstedeværelse vil give kampen et løft ligesom det også vil trække lidt flere tilskuere til stadion.

Top 10: Flest mål i Superligaen nogensinde!

Hobro – FCK: Odds Tip

Vi har også et odds tip klar til Hobro – FCK. Vi synes nemlig ikke, at sandsynligheden for mange mål er lige så stor som bookmakerne i øjeblikket.

Som tidligere beskrevet, så vil Hobro nok fokusere på at lukke ned for FC København, som sagtens kan få svært ved at skabe chancer.

FC København må selvfølgelig fortsat undvære Jonas Wind og Dame N’Doye, og når man samtidigt tænker på, at sidste sæsons backs i Nicolai Boilesen og Peter Ankersen samt topscorer Robert Skov heller ikke er med, så er det en helt ny ’offensiv’ hos FCK.

Det har været ret tydeligt siden Wind og N’Doyes skader, at angrebsmønstrene ikke har siddet i skabet, og det kommer nok til at tage noget tid – uagtet, at Michael Santos og Nicklas Bendtner er blevet hentet siden da.

Sidste sæsons indbyrdes opgør mellem Hobro og FCK endte 3-1 og 3-0 til FC København, men fem af disse mål blev sat ind af Robert Skov, Jonas Wind og Dame N’Doye, mens Viktor Fischer scorede den sidste.

Generelt kan de to opgør ikke bruges til ret meget i denne sammenhæng, da der har været mange ændringer på holdene siden da.

Derudover bør det være en fordel for spillet, at diverse profiler hos FCK har været ude med landshold, og kan lide af træthed.

Bookmakerne har gjort over 2,5 mål som relativt klar favorit, men det mener vi ikke. Det er tæt på en 50/50 om der kommer mindst tre kasser i kampen, så vores odds tip til Hobro – FCK er som følger:

Under 2,5 mål – 2.20 – Betfair.

Se i øvrigt også vores odds tip til AGF – AaB.

Hobro – FCK: Skader og karantæner

Jonas Brix-Damborg og Mads Hvilsom sidder ude med langtidsskader, mens der hos Hobro er tvivl om stopperen Anel Ahmedhodzic.

Foruden Jonas Wind og Dame N’Doye, så må FCK også undvære Nicolai Boilesen og Robert Mudrazija.

Grundet GDPR er det ikke altid helt nemt at blive klog på, hvordan det ser ud på skadesfronten hos klubberne.

Vi skal nok opdatere, når der kommer mere info.

Hobro – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Hobro – AGF:

Hobro

Jesper Rask

Jesper Bøge – Anel Ahmedhodzic – Rasmus Minor – Mathias Haarup

Emmanuel Sabbi – Mikkel Pedersen – Christian Cappis – Edgar Babayan

Julian Kristoffersen – Pål Alexander Kirkevold

FCK

Sten Grytebust

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Bryan Oviedo

Pep Biel – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Michael Santos – Pieros Sotiriou

Sådan ser du Hobro – FCK: Live Streaming og TV

Du kan selvfølgelig se Hobro – FCK med både live streaming og i TV. Vil du helst live streame Hobro – FCK, så kan du gøre dette på Dplay, som udover Superligaen også sender landskampe, Europa League og meget andet, hvilket du kan læse mere om i vores store guide her.

Derudover sendes kampen Canal 9.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.