Superligaen: Optakt til Lyngby BK – Brøndby IF

fodbold danmark

I vores optakt til kampen mellem Lyngby BK og Brøndby IF kan du læse om forventede startopstillinger, odds, Superliga-live streaming og meget andet!

Brøndby kan få det svært i Lyngby

Brøndby-holdet skal søndag aften besøge Lyngby i, hvad der ligner en spændende kamp. Brøndby skal selvfølgelig regnes som favoritter, da de har et væsentligt bedre spillermateriale end Lyngby, men det bliver formentlig en tæt kamp alligevel.

Mens Brøndby er meget svingende, og kun har vundet en enkelt af deres første fem udekampe i Superligaen, så er Lyngby også væsentlig stærkere foran eget publikum, hvor de også får god støtte.

Der bliver næsten udsolgt på Lyngby Stadion, og selvom Brøndby kommer med over 2.000 tilskuere, så ser det sjældent godt ud, når Brøndby spiller på udebane.

Kigger man på de seneste indbyrdes opgør, som ganske vist ligger et stykke tilbage i tiden, så har Lyngby faktisk også gjort det glimrende imod Brøndby.

Prøv vores fodboldquizzer om Superligaen og meget andet her!

Lyngby havde momentum før pausen

Lyngby rykkede med nød op næppe op i Superligaen efter en vanvittig afslutning på sæsonen, og mange forestillede sig nok, at de var nogenlunde på niveau med eksempelvis Silkeborg, som kæmper meget hårdt i denne sæson.

De Kongeblå fra Lyngby har dog vist sig som et glimrende Superliga-hold, som kan true langt de fleste modstandere.

De har været klart overmatchede i kampene imod FC Midtjylland og FC København og så udekampen imod OB tidligt på sæsonen, men derudover har de blandt andet formået at besejre AGF, Randers og SønderjyskE, som alle ligger i den gode halvdel af Superligaen.

I de seneste tre kampe har Lyngby på imponerende vis fået syv point. Først besejrede de Silkeborg på udebane med 3-2 efter et flot comeback, hvorefter de vandt 2-1 over Hobro hjemme på Lyngby Stadion.

I derbyrunden var Lyngby så på en svær opgave imod FC Nordsjælland på udebane, hvor de til tider var hårdt presset, men de formåede at få et enkelt point med hjem, så det er et selvtillidsfyldt Lyngby-hold.

Brøndby skal bygge videre på derby-sejr

Brøndby har haft en turbulent start på tiden under Niels Frederiksen. De startede med et tæt program med hele seks Europa League-kampe, som bestemt ikke gjorde sæsonstarten nemmere, og de har egentlig været i problemer i stort set hele sæsonen.

Deres topniveau er ganske højt, men de har nærmest kun vist det på hjemmebane, og de har meget svært ved at sætte en stime sammen.

De har ikke vundet to kampe på stribe siden juli måned, hvor de slog Inter Turku og Silkeborg IF, begge på hjemmebane.

I sidste runde vandt Brøndby dog fortjent over FCK i det store derby, og det skal de så bygge videre på.

Nu har de haft 14 dage, hvor Niels Frederiksen har haft muligheden for at spille holdet sammen, og dermed bygge videre på den derby-sejr, der vel nok var sæsonens højdepunkt indtil videre.

Lyngby BK – Brøndby IF: Skader og karantæner

Hos Lyngby er der tvivl om Martin Ørnskov og Frederik Gytkjær, som begge har to har siddet ude med nogle skader før pausen. Ørnskov døjer med en hovedskade, som desværre kan tage lang tid, mens Frederik Gytkjær bør være klar.

Derudover er Lasse Nielsen nok også fortsat skadet.

Brøndby må klare sig uden Simon Tibbling, Kasper Fisker og Joel Kabongo, mens Tobias Børkeeiet og Dominik Kaiser er tvivlsomme.

Lyngby BK – Brøndby IF: Forventede startopstillinger

Lyngby BK

Thomas Mikkelsen

Kevin Tshiembe – Nicolai Geertsen – Frederik Winther

Lasse Fosgaard – Marcel Rømer – Kasper Enghardt – Patrick Da Silva

Rezan Corlu – Emil Nielsen – Gustav Marcussen

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Johan Larsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted – Anthony Jung

Lasse Vigen – Josip Radosevic – Hany Mukhtar

Simon Hedlund – Kamil Wilczek – Jesper Lindstrøm

Lyngby BK – Brøndby IF: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Lyngby BK – Brøndby IF hos bet365:

  • Lyngby BK: 3.75
  • Uafgjort: 4.00
  • Brøndby IF: 1.83

Odds er fra 16/10 – 10.00, og kan ændre sig.

Se Lyngby BK – Brøndby IF online: TV og live streaming

Du kan se Lyngby BK – Brøndby IF online med live streaming og i TV. Vil du live streame Lyngby BK – Brøndby IF, så kan du gøre det på Viaplay, men vil du se fodbold i TV, så skal du finde TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.