OB – FC Midtjylland: Optakt og live stream

fodbold

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til Superliga-kampen mellem OB og FC Midtjylland kan du læse mere om forventede startopstillinger, hvordan du ser kampen online og i dit TV samt meget andet.

OB har vendt dårlig stime imod FC Midtjylland

I flere sæsoner var FC Midtjylland OBs absolutte hademodstander. Mellem april 2016 og april 2019 vandt FC Midtjylland ni ud af 10 indbyrdes kampe, mens den sidste endte uafgjort.

Siden da har OB dog fået vendt stimen. De vandt 3-1 hjemme på Nature Energy Park i slutningen af sidste sæson, og de vandt ligeledes det første møde i denne sæson.

Sidstnævnte kamp blev spillet på MCH Arena i slutningen af september, og på daværende tidspunkt havde FC Midtjylland slet ikke tabt en kamp i Superligaen.

FC Midtjylland dominerede kampen igennem, men de kunne slet ikke passere OB-keeper Oliver Christensen, som stod en af sine bedste kamp i OB-trøjen.

Da Bashkim Kadrii omvendt scorede til 1-0 for OB, så var det nok til at tage tre point med hjem fra kampen.

På trods af resultatet så var FC Midtjylland dog det bedste hold på banen, og de er uden tvivl også favoritter til at vinde mandag aften

Se også: Alle vindere af Superligaen nogensinde!

FC Midtjylland sprudlede i guldkampen

FC Midtjyllands sidste kamp inden landskampspausen var den helt store kamp imod FC København. Selvom de to mandskaber på papiret er jævnbyrdige, så var der klasser til forskel, da kampen blev fløjtet i gang.

FC Midtjylland vandt kampen 4-1, hvilket ikke var et mål for lidt. Det er mange år siden, at man senest har set et FCK-hold blive kørt sådan over, og for FC Midtjylland var også en historisk præstation, som de kan leve længe på.

Med den sejr kom de syv point foran, men efter gårsdagens sejr er FCK nu kun fire point efter. Det lignede i høj grad, at FCK ville smide point væk, men de vendte 0-1 til 2-1 på 50 sekunder.

Dermed er presset nu en smule på FC Midtjylland.

OB er meget solide i Odense

En udekamp imod OB er bestemt en af de sværere opgaver i Superligaen. Holdet har under Jakob Michelsen fået etableret sig i den øverste halvdel, og særligt i Odense er de stærke.

I denne sæson har OB spillet otte kampe på hjemmebane. De har tabt imod FCK og AGF efter ret tætte kamp, mens de spillede 0-0 imod SønderjyskE.

Derudover har de vundet de resterende fem kampe, og flere af præstationer har været overbevisende.

I de seneste tre hjemmekampe har de vundet 3-0 imod AC Horsens, 3-1 imod FC Nordsjælland og 2-1 imod Hobro.

Duoen med Sander Svendsen og særligt Bashkim Kadrii virker meget farlig, og de kan godt skabe problemer for den ellers stærke FCM-defensiv.

OB – FC Midtjylland: Skader og karantæner

OB har Marco Lund, Jeppe Tverskov og Troels Kløve med, men de har lidt af skader, og er derfor ikke i topform. Derudover må de undvære Ryan Johnson Laursen.

FCM må undvære Marc Dal Hende og Mikael Anderson, mens Tim Sparv er blevet klar igen.

OB – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til OB – FC Midtjylland:

OB

Oliver Christensen

Ramon Leeuwin – Jeppe Tverskov – Marco Lund

Oliver Lund – Moses Opondo – Janus Drachmann – Jacob Barrett Laursen

Issam Jebali – Bashkim Kadrii – Sander Svendsen

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Joel Andersson – Alexander Scholz – Erik Sviatchenko – Niklas Dyhr

Frank Onyeka – Evander

Awer Mabil – Emiliano Marcondes – Mikkel Andersen

Sory Kaba

Se OB – FC Midtjylland: Online live stream og TV

Du kan se OB – FC Midtjylland med online live stream og i TV. Vil du live streame kampen online, så kan du gøre det på Viaplay, mens kampen i TV sendes på TV3 Sport.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.