Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 27 jul, 2022

Superligaen: Optakt til OB – FC Midtjylland [29/07]

I vores optakt til OB – FC Midtjylland finder du blandt andet online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

OB og FC Midtjylland under pres

OB og FC Midtjylland har været blandt de største skuffelser i de første to Superliga-runder, hvorfor der selvfølgelig er pres på de to klubber.

OB har målsætning om top seks, men det ser allerede nu svært ud. De åbnede sæsonen med fortjent at tabe 0-2 imod FC Nordsjælland, og i sidste weekend fik de et enkelt point med hjem fra Randers.

Selvom OB var foran 2-0 ved pausen, så endte kampen 2-2, og med tanke på, hvor mange chancer, Randers spillede sig frem til, så skal OB være lykkelige for det ene point.

FC Midtjylland startede sæsonen med at spille 1-1 på hjemmebane imod Randers, og for en uge siden tabte de 1-3 imod Silkeborg.

Hvis man vil spille med om mesterskabet, så skal der virkelig andre boller på suppen. Det er så FC Midtjyllands held, at FC København også har tabt imod AC Horsens, så de kun er to point efter FCK.

Det ændrer ikke på, at der virkelig er pres på FC Midtjylland-holdet.

Læs også: Gratis odds tips til OB – FCM!

OB skal have styr på defensiven

OBs største problem i det seneste års tid har været forsvaret. De holdet stort set aldrig buret rent, og det har virkelig kostet dem at sælge Oliver Christensen til Hertha Berlin, omend de fik et flot beløb for ham.

Hans Christian Bernat er fortsat ung, men ligner ikke en klasse Superliga-keeper. Bjørn Paulsen er hentet ind til det centrale forsvar, men det ser meget tungt ud, når han har Kasper Larsen ved siden af sig.

Det kan blive et stort problem imod letbenede spillere som Edward Chilufya, Anders Dreyer og Gustav Isaksen, som forventes at starte i front for FCM.

FC Midtjylland-spillere med tunge ben

FC Midtjylland kommer nærmest direkte fra en meget krævende kamp på Cypern. Tirsdag aften skulle de bruge 120 minutter og straffesparkskonkurrence for at sende AEK Larnaca ud af Champions League-kvalifikationen.

Erik Sviatchenko spillede hele kampen, og det kan meget vel tænkes, at anføreren får en pause som det var tilfældet for en uge siden imod Silkeborg.

Det bliver vigtigt for Midtjylland-træner Bo Henriksen at udnytte udskiftningerne i løbet af kampen, da flere af spillerne vil mærke trætheden i anden halvleg.

Se OB – FC Midtjylland: Online Live Streaming & TV

Hvis du vil se OB – FC Midtjylland i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

Vil du live streame kampen online, så kan det gøres på Viaplay.

OB – FC Midtjylland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles OB – FC Midtjylland?

OB – FC Midtjylland spilles fredag den 29. juli 2022 kl. 19.00.

Hvem viser OB – FC Midtjylland i dansk TV?

OB – FC Midtjylland vises på TV3 Sport i dansk TV.

Hvor kan man live streame OB – FC Midtjylland online?

OB – FC Midtjylland kan live streames på Viaplay.

tyrkisk fodbold
champions-league
I vores optakt til Champions League-kampen Galatasaray – FCK finder du trupnyt, startopstillinger, live streaming, dansk TV og meget mere helt gratis!
19 september, 2023
inter turku brøndby
landskamp
Læs vores optakt til landskampen Finland – Danmark her!
08 september, 2023
parken i københavn
landskamp
Læs vores optakt til Danmarks landskamp imod San Marino i EM-kvalifikationen her!
05 september, 2023
randers fc midtjylland live streaming online
conference-league
I vores optakt til Conference League-kvalifikationskampen Legia Warszawa – FC Midtjylland finder du trupnyt, forventede startopstillinger, dansk TV og live streaming!
30 august, 2023
Danmarks landstræner for kvindelandsholdet Lars Søndergaard
landskamp
Danmark tager hul på VM i kvindefodbold lørdag eftermiddag, når vi møder Kina. Læs mere om Danmark – Kina i vores optakt!
19 juli, 2023
Stožice Stadium i slovenien, u21 em
landskamp
I vores optakt til landskampen Slovenien – Danmark finder du både live streaming, TV, trupperne, forventede startopstillinger og meget andet gratis!
16 juni, 2023
parken københavn landskamp
landskamp
Læs vores optakt til Danmarks landskamp imod Nordirland, hvor du blandt andet finder trupper, live streaming & TV
12 juni, 2023
champions league vinder
champions-league
Lørdag aften er der Champions League-finale mellem Manchester City og Inter. Læs mere om kampen i vores optakt!
06 juni, 2023

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2355 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 27 juli, 2022