Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 maj, 2021

Superligaen: Optakt og stream til Randers – FCK

cepheus park randers

I vores optakt til Randers FC – FCK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget mere helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FCK er Danmarks bedste hold lige nu

Selvom FC København ligger på Superligaens tredjeplads, så er der ikke meget tvivl om, at de er Danmarks bedste fodboldhold lige nu.

FC Midtjylland er danske mestre, mens Brøndby IF er godt på vej til at vinde guldet, men hvis vi udelukkende kigger på præstationerne i 2021, så har FCK været det stærkeste hold.

FCK har tabt en enkelt kamp i mesterskabsslutspillet. Det gjorde de på udebane imod FC Midtjylland, hvor de blev sat godt og grundigt på plads med 4-1.

Siden har de vundet fire af de seneste fem, mens de var ret uheldige med at smide point imod FC Nordsjælland i 2-2-kampen.

Der er en teoretisk mulighed for at FCK vinder guld, men det vil kræve så store nederlag til både FC Midtjylland og Brøndby, at der reelt ikke er nogen, der tror på det.

Det er sæsonens sidste kamp, og der kan ligge noget mentalt styrkende i at slutte godt af. Hvis FCK kan tage det flotte spil og den gode stemning med til den næste sæson, så er de guldfavoritter i 2021/2022.

FCK kan ikke gøre så meget andet end at vinde stort over Randers og så krydse fingre for, at resultaterne i Herning og Brøndby flasker sig.

Randers bør være halvt på sommerferie

Randers’ sæson sluttede reelt set, da de vandt pokalturneringen for et par uger siden. Dermed kvalificerede de sig til europæisk gruppespil, og de er allerede i gang med at forberede sig på det.

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at de ikke har det store at spille for i Superligaen, hvorfor de også har kunne tillade sig at sende den overbelastede kaptajn Erik Marxen på tidlig sommerferie.

Randers-holdet har spillet et hav af meget vigtige kampe i løbet af efteråret, og man kan ikke klandre dem, hvis de ikke leverer på 100 %.

I Superligaen har Randers tabt seks af de seneste ni kampe. De formåede dog at stjæle vigtige point fra FC Midtjylland på trods af, at de skiftede halvdelen af holdet efter pokalfinalen.

Det ligner en målfest i Randers

Det er svært at forestille sig andet end en underholdende og målrig kamp. Randers har som sagt ikke det store at spille for, og deres udtryk på banen har også ændret sig til det mere offensive og frie spil.

FC København har under Jess Thorup spillet ekstremt offensivt med mange mål til følge. På trods af, at deres bagkæde nærmest udelukkende består af landsholdsspillere, så har de overraskende svært ved at lukke af, og de kommer formentlig heller ikke til at holde buret rent i Randers.

Randers – FCK: Skader og karantæner

Randers er uden flere af holdets bærende spillere. Topscorer Al-Hadji Kamara, anfører Erik Marxen og Marvin Egho sidder alle ude med skader.

FC København mangler Andreas Bjelland, Bryan Oviedo, men Viktor Fischer er tilbage.

Randers – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Randers FC (4-4-2)

Patrik Carlgren

Björn Kopplin – Simon Graves – Simon Piesinger – Oliver Bundgaard Kristensen

Tosin Kehinde – Lasse Berg Johnsen – Vito Hammershøj-Mistrati – Mathias Greve

Tobias Klysner

Nikola Mileusnic

FC København (4-3-3)

Sten Grytebust

Peter Ankersen – Mathias ”Zanka” Jørgensen – Victor Nelsson – Nicolai Boilesen

Lukas Lerager – Carlos Zeca – Lukas Lerager

Jonas Wind – Kamil Wilczek – Pep Biel

Odds på Randers – FCK

FC København vurderes selvfølgelig som et langt stærkere hold end Randers på nuværende tidspunkt. Derudover er der også en åbenlys motivationsforskel på holdene lige nu.

Randers har dog slet ikke noget at tabe, og det kan være en fordel.

Du kan få følgende odds på Randers – FCK hos bet365:

1X2

  • Randers: 5.50
  • Uafgjort: 4.50
  • FC København: 1.53

Over/Under 2,5 mål

  • Over 2,5 mål: 1.57
  • Under 2,5 mål: 2.35

Alle odds er fra 21/05 – 14.00 og kan ændres løbende.

Læs mere om bet365s bonus her!

Se Randers – FCK: Live Streaming og TV

Du kan se Superliga-kampen mellem Randers og FCK med online live streaming og i TV.

Vil du se Randers – FCK online, så kan du streame kampen på Viaplay.

Derudover vises den i TV på TV3 Sport.

Randers – FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Randers – FCK?

Randers – FCK spilles mandag den 24. maj 2021 kl. 17.00.

Hvor spilles Randers – FCK?

Randers – FCK spilles på Cepheus Park Randers.

Hvem viser Randers – FCK?

Randers – FCK vises på TV3 Sport.

Hvor kan man live streame Randers – FCK?

Randers – FCK kan live streames på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.