Superligaen: FCK får det svært imod SønderjyskE

I vores optakt til SønderjyskE – FCK kan du læse mere om odds, live streaming, og meget mere!

Find de bedste odds tilbud!

SønderjyskE plejer at have det svært imod FCK

FC København har været niveauer over SønderjyskE i mange år, hvilket man også tydeligt kan aflæse på resultaterne i de indbyrdes kampe.

SønderjyskE har nemlig kun formået at besejre FC København tre gange i historien, og de to mandskaber har mødt hinanden 33 gange.

Første sejr var på hele 5-0 i DBU Pokalen tilbage i 2009, og den anden sejr var ligeledes i pokalturneringen.

Deres eneste sejr imod FCK i Superliga-regi var i forrige sæson, hvor FC København vel spillede en af deres dårligste sæsoner i 20 år.

Nu FC København tilbage på det vante høje niveau, men det er langt fra ensbetydende med, at FCK bare kommer til at køre SønderjyskE over.

SønderjyskE har handlet flot, og nu har Glen Riddersholm haft tid til at sætte sit SønderjyskE-hold sammen, så de virker til at være på vej imod subtoppen af Superligaen.

Se alle vindere af Superligaen gennem tiden!

FCK står foran meget vigtig kamp

Derudover – og måske mere afgørende – så har FC København en ekstremt vigtig kamp allerede tre dage efter.

Tirsdag aften kommer FCK på besøg hos Røde Stjerne i kampen om at komme i Champions League, og den betyder selvfølgelig mere end udekampen i SønderjyskE.

FCK kommer ikke til at stille i stærkeste opstilling, og nogle af spillerne på banen vil have tirsdagens kamp i tankerne.

I onsdagens kamp imod The New Saints kom hverken Dame N’Doye, Viktor Fischer eller Andreas Bjelland på banen, og netop de tre er sammen med Carlos Zeca nøglen til at gå videre i Europa.

Pointdeling kan være tilfredsstillende

Med tanke på FC Københavns pointmæssigt fine start med ni point efter tre kampe og den førnævnte kamp, så kan et enkelt point vise sig at udmærket for FCK.

Det er aldrig nemt at spille imod SønderjyskE på udebane, og denne gang ventes der næsten fuldt hus, så hjemmeholdet kommer til at være topmotiveret.

Både SønderjyskE og FCK går selvfølgelig på banen for at vinde, men hvis det skulle stå 1-1 med 10 minutter igen, så kan det sagtens tænkes, at begge hold vil være nogenlunde tilfredse.

Glen imod Ståle

En af historierne omkring denne er kamp finder vi på sidelinjen. Glen Riddersholm og Ståle Solbakken er Superligaens to største trænerprofiler, og under førstnævntes tid i FC Midtjylland blev der bygget en lille rivalisering op mellem de to karismatiske profiler.

Da FC Midtjylland for alvor begyndte at true FCK, så begyndte kampen i pressen mellem de to trænere også, og det var til tider ganske underholdende at følge.

Selvom Glen Riddersholm nu står i spidsen for en klub, som har en helt anderledes måde at agere på i forhold til FC Midtjylland, så er det stadig sjovt at følge udefra.

SønderjyskE – FCK: Skader og karantæner

SønderjyskE må fortsat undvære anfører Marc Pedersen, men ellers bør de have alle mand klar.

FCK må se bort fra Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija, mens Rasmus Falk næppe kommer i kamp.

SønderjyskE – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til SønderjyskE – FCK:

SønderjyskE

Sebastian Mielitz

Alexander Bah – Stefen Gartenmann – Patrick Banggaard – Nicholas Marfelt

Christian Jakobsen – Mads Albæk – Eggert Jonsson

Rilwan Hassan – Mart Lieder – Johan Absalonsen

FCK

Sten Grytebust

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Bryan Oviedo

Carlo Holse – Carlos Zeca – Jens Stage – Viktor Fischer

Jonas Wind – Dame N’Doye

SønderjyskE – FCK: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på SønderjyskE – FCK hos bet365 (odds er fra 01/08 – 14.09):

  • SønderjyskE: 3.60
  • Uafgjort: 3.60
  • FCK: 1.95

Find den bedste odds bonus i Danmark her!

SønderjyskE – FCK: Live Streaming og TV

Du kan se SønderjyskE – FCK med live streaming og i TV.

Vil du se Superliga-fodbold i TV, så kan du gøre dette på TV3 Sport. Vil du hellere live streame kampen, så kan du se den på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.