Se Superligaen – i Danmark og i udlandet

Vil du se fodbold i udlandet? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Den danske Superliga er den klart mest populære liga i Danmark. Millioner af TV-seere samles hver sæson for at følge deres yndlingshold, og samtlige kampe bliver både sendt i TV og med online live streaming.

Se Superligaen med live stream og TV i Danmark

TV-rettighederne til Superligaen i Danmark er delt imellem Discovery Networks, som sender på kanalerne Canal 9 og Eurosport 2, og Viasat, som sender på TV3+, TV3 Sport og TV3 Max.

Det betyder også, at hvis man vil live streame Superligaen i Danmark, så skal man enten oprette sig Eurosport Player eller Viaplay, som er hhv. Discovery Networks og Viasats streamingtjenester.

Eurosport Player koster 129 kroner om måneden eller 990 for et år. Foruden Superligaen, så kan man også live streame ligaer som Europa League og Premier League, så det er umiddelbart ikke en dum investering.

Viaplay er en anelse dyrere, men giver også et helt andet udbud. Køber man Viaplay Sport, så har du adgang til en lang række af de bedste fodboldligaer, som Premier League og Champions League.

Derudover kan se andre sportsgrene samt film og serier. Viaplay Sport koster 289 kr. om måneden.

For at kunne se samtlige Superliga-kampe med live streaming, så ender man altså med at skulle betale hele 418 kroner om måneden, og det er en betydelig udgift for de fleste mennesker.

Der er dog håb derude, hvis du befinder dig udenfor Danmarks grænser.

Se Superligaen i udlandet med live streaming

Der er også masser af danskere, der holder til udlandet. Det kan være på grund af arbejde, et udvekslingsophold i forbindelse med et studie, mens millioner af danskere rejser også til udlandet på ferie hvert år, og da er det da rart at kunne følge Superliga-kampene.

Det kan være lidt problematisk at tage sit TV-stik med til udlandet, men der er heldigvis håb derude – svaret er online live streaming

Bookmakeren bet365, som er blandt verdens allerstørste og mest velkendte bookmakere, live streamer samtlige kampe fra Superligaen, hvis man har en udenlansk IP-adresse.

Det betyder, at du med en konto hos bet365 kan følge dit yndlingshold fra Superligaen direkte med live streaming, hvis du befinder dig udenfor Danmark.

Hvad endnu bedre er, så kan du både live streame Superliga med mobil, tablet og computer.

Det er langt fra alle, der tager sin computer eller tablet med i udlandet, men langt de fleste har heldigvis en smartphone til rådighed.

Live streaming af fodbold er populært

Live streaming af fodbold, herunder selvfølgelig Superligaen, bliver mere og mere udbredt, mens folk i højere grad flygter fra det klassiske flow-tv.

Med diverse streamingtjenester kan man se lige nøjagtigt, hvad man har lyst til, og det kan selvfølgelig anbefales.

Hos Mesterbold kan du læse meget mere om, hvordan man live streamer de forskellige fodboldligaer.

Er du til at følge Serie A, så kan du læse meget mere om dette her.

Er du til tysk fodbold og Bundesligaen, så bliver du klogere her.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.