Silkeborg og AaB mødes på JYSK Park

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Silkeborg og AaB, find odds, og se kampen på live stream.

AaB er favoritter imod Silkeborg

Lørdagens første Superliga-kamp står mellem Silkeborg og AaB, som mødes på JYSK Park i Silkeborg. Det ligner på forhånd en relativt jævnbyrdig kamp, men AaB må alligevel regnes som favoritter til at vinde kampen.

Der resterer syv kampe af Superligaens grundspil, og de to hold kommer til at kæmpe hårdt for at være med i mesterskabsslutspillet.

Det ser væsentligt bedre ud for AaB, som ligger à point med FCK på syvendepladsen, og de har endda kun et enkelt point op til Hobro på fjerdepladsen.

Silkeborg får det lidt sværere, da de er seks point efter AaB og FC København, men man skal ikke udelukke noget i den uforudsigelige Superliga.

I sidste sæson endte Silkeborg og AaB på hhv. 38 og 41 point, men AaB må stadig siges at have et bedre hold.

Begge hold har handlet i januar

Det skyldes ikke mindst januars transfervindue, hvor begge klubberne var involverede i nogle store transfers.

Silkeborg har solgt deres største profil, Robert Skov, til FC København for omkring otte millioner kroner, og selvom de har hentet Vladimir Rogic i Randers FC, så er det stadig en stor svækkelse.

Sammen med Jens Martin Gammelby havde Silkeborg en meget stærk højre side, som var blandt Superligaens bedste. Silkeborg har længe været klar over, at de ikke kunne holde på Robert Skov, og de har fået en nogenlunde fornuftig pris for ham.

Der er også sket lidt i AaB. De har sagt farvel til Jakub Sylvestr og Marco Meillinger, som aldrig blev en succes i Nordjylland.

Den helt store bombe kom i slutningen af vinduet, hvor de hentede Kasper Kusk tilbage. Han var klubbens nok største profil, da de vandt The Double i 2014, og da han ikke formåede at slå til hverken Twente eller AaB, så prøver han lykken i barndomsklubben.

Kasper Kusk kan være forskellen på top seks, og det er vigtig markering for AaB.

Silkeborg har været stærke på JYSK Park

Silkeborg indviede i starten af sæsonen deres nye, flotte stadion, JYSK Park. Modsat Mascot Park, så spiller de nu på kunstgræs, og de har samtidigt fordelen af, at de træner på den samme bane, som de spiller kampe på.

Det har indtil videre givet dem flotte resultater. De har vundet fem af deres ni kampe på hjemmebane, og hentet 16 point.

AaB og Silkeborg mødtes den 9. november sidste år på Aalborg Portland Park, og her vandt AaB med 2-1. Jacob Blåbjerg scorede til 1-0 i første halvleg, mens Jens Martin Gammelby udlignede minuttes efter.

Jannik Pohl scorede til 2-1 på straffe efter pausen, og det blev kampens sidste mål.

Odds på Silkeborg – AaB

AaB regnes som små favoritter til at vinde kampen, men man forventer en meget tæt kamp. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 7. februar kl. 13.00

  • Silkeborg IF: 2.90
  • Uafgjort: 3.25
  • AaB: 2.45

Silkeborg – AaB: TV og live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem Silkeborg og AaB i TV og via online live streaming. Viasat har rettighederne til kampen, og de sender kampen på TV3 Sport. Vil du hellere live streame kampen, så skal du oprette en bruger på Viaplay, hvor du kan se kampen i god kvalitet på din computer eller mobil.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.