Superliga: Optakt til Brøndby – Lyngby – Spiltips og odds!

Allerede i weekenden går i det igen løs på Brøndby Stadion, hvor Lyngby kommer på besøg. Begge hold var i aktion i torsdagens kvalifikationsrunde til Europa League og skal igen på torsdag.

Men ingen af de to mandskaber er kendt for at spille med håndbremsen trukket, hvorfor man sagtens kan forvente god underholdning søndag eftermiddag. Se odds, og find ud af hvordan du ser kampen direkte på TV eller live online via live stream!

Bredden bliver afgørende

Som allerede nævnt har begge hold været i aktion torsdag i kvalifikationen til Europa League. Hjemme på Brøndby Stadion tog Brøndby imod kroatiske Hajduk Split i en kamp, der endte 0-0, imens Lyngby tabte 2-1 i Rusland.

Brøndby og Lyngby har siden under David Nielsen spillet flotte og tætte opgør. Men denne gang er der grund til, at tro at det bliver anderledes.

I Rusland brugte Lyngby, hvad de havde i tanken, og i anden halvleg lignede flere af spillerne nogen, som godt kunne trænge til et nyt duracell-batteri i ryggen.

Sammenlagt med rejsen retur til Danmark, må man forvente, at det er en flok slidte spillere, der tager turen til Vestegnen.

Tibbling kan få debut

Ud at have spillet på hjemmebane, bør bredden i Brøndbys trup også blive afgørende for resultatet af dette opgør. Det er blevet købt stærkt ind til midtbanen i dette transfervindue, hvor de blå/gule ellers var frygtet, at blive noget tyndt besat. Sidst ankommende, Simon Tibbling, sad eksempelvis på bænken imod kroaterne.

Han kan til gengæld at få debut imod Lyngby, hvis formen er godkendt.

Der er enormt store forventninger til den svenske U21-landsholdsspiller, der var med til at vinde U21 EM i Tjekkiet i 2015. Her scorede han blandt andet i semifinale-sejren på 4-1 over Danmark.

Det skal blive spændende at se, om han lever op til, hvad rygtet siger.

Odds på Brøndby Lyngby

Føler du dig heldig, så kan du spille nogle lommepenge på kampen. bet365 tilbyder følgende odds lige nu:

Brøndby IF: 1.61

Uafgjort: 4.00

Lyngby BK: 5.00

Over 2,5 mål: 1.65

Under 2,5 mål: 2.20

TV og live stream til Brøndby – Lyngby

I Danmark er rettighederne til at vise Superligaen delt imellem MTG Danmark og SBS Discovery. Derfor skal du have fat i den helt store TV-pakke, hvis du vil være sikker på at kunne se alle kampe direkte fra Superligaen.

Fordelingen imellem de to firmaer gør dog at det altid er MTG Danmark, der er førstevælger. Da Brøndby er det hold i Danmark, som trækker flest seere til skærmen, kan du været ret sikkert på at 90 procent af deres kampe vil blive spillet søndag kl. 18:00 og vises på kanalen 3+.

Det betyder også at du som Brøndby-fan med fordel kan tegne et abonnement hos viaplay.dk, der er den streamingtjeneste, som hører til MTG, da det tidligere var kendt som Viasat.

Hvor spilles Brøndby – Lyngby?

Kampen imellem Brøndby og Lyngby spilles på Brøndby Stadion.

Hvornår spilles Brøndby – Lyngby?

Brøndby – Lyngby spilles søndag den 28. juli kl. 18:00