Superliga: Optakt til FC København – FC Nordsjælland

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC København og FC Nordsjælland, find odds, og se kampen på live stream.

FCK skal tage revanche imod FC Nordsjælland

Søndag aften er der topkamp i Alka Superligaen, når FC København tager imod FC Nordsjælland i Parken. Værterne fra FCK har haft en sæson under middel, men er selvfølgelig stadig favoritter, når de får besøg af FC Nordsjælland, som har været overraskende stærke i årets Superliga.

FCK og FCN mødte hinanden tidligere på sæsonen på Right to Dream Park i Farum, og her vandt det unge FC Nordsjælland-hold hele 3-0 efter en formidabel indsats. Derfor har FCK-spillerne hævn til gode, og de vil være topmotiverede for at hente de tre point.

FC København ligger i øjeblikket på femtepladsen i Superligaen med 25 point, og de har dermed hele otte point op til FC Nordsjælland.

FCN mister dog både Patrick Mtiliga og Emiliano Marcondes, og det ville være ekstremt, hvis de kan holde deres flotte pointsnit fra efterårssæsonen.

FC København har været fine i Parken

Der hersker ingen tvivl om, at FC København har haft en rædderlig sæson, men faktisk har præstationerne hjemme i Parken ikke været direkte dårlige.

FCK har hentet 18 point i deres ni hjemmekampe, og har kun tabt en enkel kamp. Det var så imod Brøndby, som vandt for første gang i 12 år i Parken, og derfor gør det selvfølgelig ekstra ondt.

I sidste runde tog de imod Lyngby, og de var ikke ret gode i den første time. Efter Lyngby kom foran, ændrede kampen sig fuldstændigt, og FCK-offensiven sprudlede i den sidste halve time.

FCK vandt kampen 5-1, og de må have tanket noget selvtillid, som de kan tage med ind til kampen imod FC Nordsjælland.

Plejer at være gode kampe

Det plejer altid at være underholdende, når FC København og FC Nordsjælland mødes. Den omtalte 3-0-kamp i Farum bød på masser af underholdning, og det forventer vi også denne gang.

FCK har notorisk haft et stort overtag, når de har mødt FC Nordsjælland, men det har ændret sig i de senere år. Det er som om Kasper Hjulmand er meget dygtig til at sætte sit hold op til at møde FCK, og det er fem indbyrdes kampe siden, at FCK har vundet.

FCK har endelig fået Federico Santander tilbage, og han blev skiftet ind imod Lyngby. Det forventes dog, at han starter ude endnu engang, men han kommer formentlig ind fra bænken. Derudover må de undvære Youssef Toutouh og Erik Johansson.

FC Nordsjælland må undvære Godsway Donyoh, der er langtidsskadet.

Odds på FC København – FC Nordsjælland

Selvom FCN har skaffet otte point mere, så er FCK favoritter til at vinde kampen. Du får følgende odds på kampen hos bet365:

  • FC København: 1.57
  • Uafgjort: 4.00
  • FC Nordsjælland: 5.50

Se FC København – FC Nordsjælland via live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem FC København og FC Nordsjælland direkte via live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så har du adgang til Superligaen, Champions League, Premier League og meget mere.

Hvornår spilles FC København – FC Nordsjælland?

FC København – FC Nordsjælland spilles søndag den 3. december kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.