Superliga: Optakt til OB – AC Horsens

Læs vores optakt til Superliga-kampen OB – AC Horsens, se odds på kampen og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

OB fik vigtig sejr imod FC Helsingør

OB kom meget dårligt fra land i Superligaen, da de tabte premieren imod FC Nordsjælland på hjemmebane. De havde bolden meget, men havde svært ved at kreere chancer, og så stod de meget dårligt over for FC Nordsjællands lynhurtige kanter, som gang på gang løb bag forsvaret.

I sidste weekend spillede de så historiens første Superliga-kamp på Helsingør Stadion, og her gjorde de en god indsats. Selvom FC Helsingør var nogenlunde med i kampen, så var OB det bedste hold, og de vandt fortjent 2-0.

De har langt om længe fået gang i Anders K. Jacobsen, som er blandt klubbens bedst betalte spillere. Han havde en hæslig sæson sidste år, og han lavede kun to kasser i 31 kampe. Han er allerede nu oppe på tre mål i de første to, og hvis han holder sig fri fra skader, så er han en kandidat til at blive topscorer i Superligaen.

AC Horsens er startet fantastisk i Superligaen

AC Horsens rykkede op før sidste sæson, og mange spåede dem til at rykke direkte ned igen, men de klarede sig på et meget lille budget. De sagde så farvel til en række profiler i dette transfervindue, men det har ikke været til at se i de to kampe, de har spillet.

De vandt højest overraskende premieren på Ceres Park imod AGF med 2-1, og de kunne så gentage succesen i sidste runde, hvor de slog Lyngby BK med 4-1. Det hører dog med til historien, at Lyngby havde været en tur i Bratislava om torsdagen, og de mødte derfor op med smadrede stænger.

Samtidigt var personlige fejl i Lyngby-defensiven årsagen til to af kasserne, men det skal ikke tage noget fra de flotte resultater.

Bliver en tæt kamp

Selvom OB er favoritter til at vinde kampen, så ligner det umiddelbart en tæt kamp. De mødte hinanden fire gange i sidste sæson, og det endte med to uafgjorte resultater og en sejr på et mål til hver.

OB vil med garanti have bolden i størstedelen af kampen, mens AC Horsens vil forsvare dybt. Omvendt vil gæsterne satse meget på offensive dødbolde, hvor de er blandt de stærkeste i Superligaen.

Odds på OB – AC Horsens

Der er selvfølgelig rig mulighed for at spille på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds:

  • OB: 1.67
  • Uafgjort: 4.00
  • AC Horsens: 4.75

Vi kommer ikke med et decideret spilforslag til kampen, men 1.67 på hjemmesejren frister i hvert fald ikke. Omvendt lyder odds 4.00 på uafgjort som en nogenlunde investering for en lille mønt.

TV og live stream til OB – AC Horsens

Kampen bliver sendt på TV3 Sport 1, og der er optakt fra 15.35.

Vil du i stedet se kampen på live stream, så skal du oprette en bruger hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste.

Hvornår spilles OB – AC Horsens?

OB – AC Horsens spilles lørdag den 29. juli kl. 16.00.

Hvor spilles OB – AC Horsens?

OB – AC Horsens spilles på EWII Park, Højstrupvej 7B, 5200 Odense.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.