Superligaen: Optakt og live stream til OB – FC København

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem OB og FC København, find odds, og se kampen direkte på live stream.

OB har haft det svært imod FCK

Superliga-søndagens sidste kamp spilles i Odense, hvor OB tager imod FC København. De forsvarende danske mestre er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men OB viste i kampen imod Brøndby, at de godt kan forsvare eget mål, og de kan godt byde FCK op til dans.

FC København plejer dog at være overlegne i kampene imod OB. De seneste fire indbyrdes opgør er endt med sejre til FCK, og københavnerne vandt 3-0, da de besøgte EWII Park senest. Der er dog sket meget med FCK-holdet siden da, og de står væsentligt svagere i denne sæson.

Der er kun fire point mellem OB og FC København i Superliga-tabellen. Striwerne har hentet 14 point i de første 11 kampe, og løverne ligger fire point foran på femtepladsen. FC København har virkelig brug for sejren, hvis de vil følge med de andre tophold i guldkampen, og de er i øjeblikket fem point efter FC Nordsjælland

FCK har problemer med skader

Det har generelt været en turbulent sæson for FC København, som mistede stammen på holdet i løbet af sommerpausen. Derudover er de gentagende gange blevet ramt af skader, og derfor har været svært at finde rytmen.

FCK må fortsat undvære Federico Santander og Erik Johansson, som begge er langtidsskadede. Tom Høgli, Mikael Antonsson og Nicolaj Thomsen er heller ikke klar til kampen, og Andrija Pavlovic er netop blevet skadet under landskampspausen.

FCK valgte dog at forstærke truppen kort tid før transfervinduet smækkede i. Med indkøbene af Denis Vavro, Carlos Zeca og Martin Pusic bør truppen være stærk nok til at undvære en håndfuld spillere, omend det langt fra er optimalt.

OB skal have gang i angriberne

OB har haft en meget middelmådig sæson i årets Superliga. De ligger midt i tabellen, men de har dog kun fire point op til Hobro og FC København, som ligger på femte- og sjettepladsen. Det ville være fantastisk for OB, hvis de kunne deltage i årets mesterskabsslutspil.

OB-holdet har fortsat store problemer med at score mål. De har scoret 11 mål i 11 kampe, og det skyldes ikke mindst, at angriberne er for uskarpe. Anders K. Jacobsen viste målfarlighed i starten af sæsonen, og han scorede tre mål i de første to runder, men har siden da kun lavet en enkelt pind.

Jacob Barrett Laursen er den næstmest scorende spiller for OB-holdet med sine to kasser, og Rasmus Festersen og Nicklas Helenius har kun lavet et mål hver. Angriberne bliver i den grad nøglen for OB, hvis de vil besejre FC København.

Odds på OB – FC København

FC København er selvfølgelig favoritter, men oddset på mestrene synes ikke særligt tiltrækkende. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

  • OB: 4.20
  • Uafgjort: 3.60
  • FC København: 1.83

Se OB – FC København via live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem OB og FC København direkte på live stream. Opret en bruger på Viaplay, og så kan du se direkte fodbold på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles OB – FC København?

OB – FC København spilles søndag den 15. oktober kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.