Superligaen: Optakt og live stream til Randers FC – Lyngby BK

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Randers FC og Lyngby BK, find odds, og se kampen via live stream.

Randers plejer at have styr på Lyngby

Randers og Lyngby mødes fredag aften på BioNutria Park i Randers, og hjemmeholdet er på forhånd favoritter til at vinde kampen. Holdene er nogenlunde jævnbyrdige, men hjemmebanefordelen betyder selvfølgelig en del.

De to hold mødte hinanden to gange i sidste sæsons Superliga, og Randers vandt begge kampene med 2-0. Faktisk har Lyngby ikke besejret Randers siden førstnævntes konkurs i 2001, men de har vel næppe haft en bedre mulighed for at gøre det.

Randers FC har været et solidt subtophold i de seneste mange sæsoner, men holdet har mistet meget kvalitet. Mads Fenger og Kasper Fiskers afsked har ramt holdet hårdt, og selvom de har hentet nogle sene forstærkninger, så er Randers ikke mere end et midterhold på nuværende tidspunkt.

Begge hold kommer fra vigtige sejre

Det ligner umiddelbart en spændende bundkamp mellem Randers og Lyngby. Ingen af holdene har fået den ønskede start på Superligaen, men de hentede begge vigtige sejre i den seneste runde, og derfor kommer de ind til kampen med selvtillid.

Randers FC spillede imod ærkerivalerne fra AGF, og kampen var hypet godt og grundigt. AGF spillede meget dårligt, og det var slet ikke ufortjent, at Randers vandt kampen med 4-1 i Århus.

Før kampen imod AGF havde Randers FC kun scoret to gange i syv kampe, og offensiven har været meget svag. Nikola Djurdjic har været meget ramt på selvtilliden, og det var godt for den serbiske angriber at få scoret.

Fremgang i Lyngby

Lyngby har haft en meget travl sommer, og de havde ikke rigtigt en optakt, da de skulle spille Europa League-kvalifikation meget tidligt på sæsonen. Seks torsdage brugte de på at spille europæiske kampe, og det koster selvfølgelig kræfter for en klub som Lyngby, som på ingen måde er vant til at spille flere gange om ugen.

Lyngby blev sendt ud af russiske Krasnodar, og har siden da fokuseret udelukkende på Superligaen. Landskampspausen kom på et meget belejligt tidspunkt, og de har nu haft 14 dages instensiv træning på Lundtoftevej i Lyngby.

De hentede sæsonens anden sejr i sidste rundes kamp imod FC Helsingør hjemme på Lyngby Stadion. Lyngby var klasser bedre end oprykkerne, som ligner en klar nedrykker. Mikkel Rygaard og David Boysen var i særklasse, og de kommer til at gøre ondt på Randers’ forsvar.

Odds på Randers FC – Lyngby BK

Randers FC er gjort til favoritter til kampen, men de to hold er rimeligt jævnbyrdige på nuværende tidspunkt. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Randers FC: 2.15
  • Uafgjort: 3.40
  • Lyngby BK: 3.30

Se Randers FC – Lyngby BK via live stream

Du har muligheden for at se Randers FC – Lyngby BK direkte via live stream, og du skal oprette en bruger hos Dplay.

Hvornår spilles Randers FC – Lyngby BK?

Randers FC – Lyngby BK spilles fredag den 15. september kl. 20.15

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.