Superligaen: Optakt til AaB – FC Midtjylland

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AaB og FC Midtjylland, find odds, og se kampen direkte via live stream.

FC Midtjylland skal vinde for at følge med Brøndby

Mandagens Alka Superliga-kamp spilles i Aalborg, hvor FC Midtjylland kommer på besøg. Det ligner på forhånd en underholdende kamp, som meget vel kunne kaste nogle mål af sig.

Der er pres på FC Midtjylland, som, efter gårsdagens Brøndby-sejr, skal bruge en sejr for at følge med guldkandidaterne. De har lige nu fire point op til Brøndby, og kan dermed beholde kontakten med en sejr på Aalborg Portland Park.

FC Midtjylland og AaB mødte hinanden på MCH Arena i Herning for to måneder siden, og her vandt Ulvene 4-1 på mål af Jakob Poulsen, Alexander Sørloth, Filip Novak og Gustav Wikheim, og de er ligeledes også favoritter til at vinde mandagens kamp.

Rilwan Hassan er tilbage for FC Midtjylland

FCM-træner Jess Thorup får igen muligheden for at benytte den hurtige kantspiller Rilwan Hassan, der har siddet ude i flere uger med en ankelskade. Om han går direkte tilbage i startopstillingen vides ikke, men det var i hvert fald en farlig trio med Hassan, Sørloth og Paul Onuachu.

Rasmus Nissen Kristensen har også været skadet, og han måtte melde fra til U21-landskampen imod Polen, men han er ligeledes tilbage i truppen.

FC Midtjylland må se bort fra reserverne Alexander Munksgaard og Rasmus Nicolaisen. AaB må undvære venstre back Jakob Ahlmann, Magnus Christensen, Michael Lansing og Marco Ramkilde til kampen.

AaB mangler mål

AaBs helt store problem i denne sæson har været målscoringen. De har vinket farvel til Christian Bassogog og Thomas Enevoldsen i løbet af det seneste år, og de har ikke fået hentet den rigtige målscorer til klubben.

Sportsdirektør Allan Gaarde har da ganske vist forsøgt med tilgangene af Pavol Safranko og Jakub Sylvestr, men ingen af dem har bidt sig fast i Superligaen.

AaB har fortsat Jannik Pohl, som kan skabe meget kaos hos modstanderen, men han er simpelthen for uskarp foran kassen. AaB har kun scoret 14 gange i 15 Superliga-kampe, og det er dårligst af alle hold.

Odds på AaB – FC Midtjylland

FC Midtjylland er selvfølgelig bookmakernes favorit til at vinde kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • AaB: 4.20
  • Uafgjort: 3.60
  • FC Midtjylland: 1.83

Se AaB – FC Midtjylland via live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem AaB og FC Midtjylland på live stream. Hvis du ser kampen i TV, så skal du tune ind på TV3 Sport, som viser kampen med optakt fra 18.30.

Vil du hellere se AaB – FC Midtjylland via live stream, så skal du oprette en profil hos Viaplay, som viser kampen. Hos Viaplay har du også muligheden for at se Champions League, Premer League og meget andet sport direkte fra din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles AaB – FC Midtjylland?

AaB – FC Midtjylland spilles mandag den 20. november kl. 19.00 på Aalborg Portland Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.