Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 14 aug, 2017

Superligaen: Optakt til AaB – Hobro!

Læs vores optakt til Superliga-kampen AaB – Hobro, se odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser den på live stream!

AaB har brug for point i Superligaen

AaB har fået en ringe start på Superligaen, og der er snart ved at være pres på træner Morten Wieghorst. Efter de første fire runder har holdet hentet to point, og de er sammen med Randers FC det eneste hold i Superligaen, som fortsat ikke har en sejr på kontoen.

Det startede ellers fint, da de hentede et enkelt point i Parken, men spillet har haltet voldsomt. Især offensivt mangler de noget power, og det har sportsdirektør Allan Gaarde forsøgt at ændre på. Klubben har netop hentet brasilianske Yann Rolim, som dog ikke er udtaget til dagens trup på grund af en skade.

AaB må også undvære Frederik Børsting, Oliver Abildgaard og Michael Lansing, mens Marco Ramkilde er tvivlsom til kampen.

Hobro med flot start

Oprykkerne fra Hobro har fået en rigtig flot start på Superligaen. De har hentet syv point i de første fire runder, og de var direkte uheldige med ikke at hente tre point i Parken imod FC København.

I sidste runde tog de imod Randers FC hjemme på DS Arena, og det blev til en fin 2-0 sejr. På Alexander Kirkevold scorede til 1-0 på et flot frispark, og Jesper Bøge udbyggede til kampens slutresultat på en fin solotur.

Thomas Thomasberg råder igen over Yaw Amankwah, som har siddet ude med en lyskeskade. Midtstopperen forventes at gå direkte ind i startopstillingen ved siden af Mads Justesen, som de spillede i store dele af sidste sæson.

Endnu et lokalopgør venter, når vi på mandag gæster Aalborg Portland Park #hobroik #sldk #aabhob

A post shared by Hobro IK (@hobroik) on

Plejer at være klasseforskel

Der har været stor forskel på holdene i deres tidligere indbyrdes møder, men den har muligvis aldrig været mindre end den er nu. Medregner man to venskabskampe, så har AaB vundet de sidste seks møder med Hobro med en sammenlagt målscore på 19-0!

Sidst Hobro besøgte Aalborg Portland Park tabte de 0-6, men det er umuligt at forestille sig en gentagelse. Hobro har styrket truppen meget siden de var i Superligaen sidst, og AaB er samtidigt blevet meget svagere.

Odds på AaB – Hobro

AaB er blevet gjort til favoritter til kampen, og det skal de også være. Man kan dog argumentere for et spil på X2 eller Hobro +0,50, som belønnes med 1.98 hos bet365. De har også odds på 1X2, og de lyder som følger.

  • AaB: 1.95
  • Uafgjort: 3.50
  • Hobro: 3.75

TV og live stream til AaB – Hobro

AaB – Hobro kan selvfølgelig ses i TV og på live stream. Du skal tune ind på TV3 Sport 1, hvor optakten begynder 18.15. Vil du hellere se kampen på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay.

Hvornår spilles AaB – Hobro?

AaB – Hobro spilles mandag den 14. august kl. 19.00.

Hvor spilles AaB – Hobro?

AaB – Hobro spilles på Aalborg Portland Park, Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.