Superligaen: Optakt til AGF – Brøndby IF

Læs vores optakt til Superliga-kampen AGF – Brøndby, se odds, og find ud af, hvordan du ser den på live stream!

AGF har hævn til gode

AGF er virkelig kommet skidt fra start i årets Superliga, og der er virkelig pres på cheftræner Glen Riddersholm. Derudover har de et regnskab at gøre op med rivalerne fra Brøndby, der i sidste sæson vandt hele 7-0 på Ceres Park, hvilket var ny rekord i Superligaen.

Brøndby er nok den klub, som AGF senest vil tabe til, og det var en direkte pinlig dag for de ellers prøvede fans. AGF-spillerne er nødt til at gå og vise deres vilje, for spillemæssigt får de det formentlig svært.

Det er dog problematisk for AGF, at anfører Morten Duncan Rasmussen er tvivlsom. De har egentlig en fin erstatning i Kasper Junker, men han sidder ude i flere uger med en skade, og derfor er der hårdt brug for Duncan.

– Skaden er ikke noget længerevarende, men om han bliver klar til søndag eller først til kampen mod AaB. Vi må se senere på ugen, om han er i spil. Det har vi ikke et tydeligt svar på, siger Glen Riddersholm

Brøndby har været Superligaens bedste hold

Det gør det også yderligere problematisk for AGF, at Brøndby har været stærkt spillende i den nye sæson. Selvom de har haft problemer med at få point på udebane, så var de dominerende i både Farum og Randers.

Derudover plejer de at have det godt i Århus, hvor de har vundet fire af deres senest seks besøg. Paulus Arajuuri er tvivlsom, men ellers kan de stille med det stærkeste hold. De har dog en fin erstatning i Hjortur Hermansson, så det bliver ikke et stort problem, omend finnen har spillet godt.

AGF spiller i særlig trøje

AGF benytter lejligheden til at repræsentere Århus’ status som Europæisk Kulturhovedstad 2017, og de spiller derfor med en specialdesignet trøje til kampen imod Brøndby. Trøjen har den århusianske skyline henover brystet, og en Pride-logoet under kraven i nakken.

Man skal nok være jubeloptimist eller århusiansk for at tro på, at trøjerne gør en forskel til kampen. Omvendt kan klubben forsøge at hype kampen så meget, at folk tropper op på stadion, og støtter det lokale hold. Se trøjen herunder.

Odds på AGF – Brøndby

Brøndby er selvfølgelig gjort til favoritter, og det er svært at sige, om odds 2.00 er højt nok på en udesejr. Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365:

  • AGF: 3.70
  • Uafgjort: 3.40
  • Brøndby: 2.00

TV og live stream til AGF – Brøndby

Du kan selvfølgelig se kampen i TV eller på live stream. Tænder du for fjersynet, så skal du tune ind på TV3+, hvor optakten begynder 17.00. Vil du hellere se AGF – Brøndby på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay.

Hvornår spilles AGF – Brøndby?

AGF – Brøndby spiller søndag den 20. august kl. 18.00

Hvor spilles AGF – Brøndby?

AGF – Brøndby spilles på Ceres Park i Århus.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.