Superligaen: Optakt til Brøndby IF – FC København!

Læs vores optakt til Brøndby IF – FC København, og bliv klogere på odds, billetter og live stream!

FCK har en ekstra hviledag før derbyet imod Brøndby

Søndag aften spilles Danmarks med afstand største fodboldkamp på Brøndby Stadion. De danske mestre fra FC København kommer på besøg hos ærkerivalerne fra Brøndby IF, og der er lagt op til en festlig fodboldkamp.

Både Brøndby og FCK har spillet europæiske kampe i midtugen, og københavnerne bør umiddelbart have en lille fordel af det. FCK spillede onsdag aften hjemme i Parken imod Vardar Skopje, som viste sig overraskende dårlige, og selvom FCK ikke spillede en særligt god kamp, så vandt de alligevel kampen med 4-1.

Brøndby derimod spillede torsdag aften en hård kamp i over 30 graders varme i Kroatien, og de blev desværre sendt ud af Europa League-kvalifikationen af Hajduk Split. Dermed har de en hviledag mindre end FCK, og de har samtidigt skulle bruge fredagen på at rejse hjem fra Kroatien.

Derby-kampene plejer dog at tænde noget i spillerne, så det er muligvis ligegyldigt med den ekstra hviledag. Brøndby-spillerne vil i hvert fald være ekstremt motiverede for at slå FC København foran eget publikum.

Plejer at være meget tæt i Brøndby

FC København har i mange år haft overtaget over Brøndby i de indbyrdes opgør, og det er over 10 år siden, at Brøndby har vundet i Parken. Det plejer dog at være anderledes tæt, når de mødes på Brøndby Stadion.

De sidste fem indbyrdes opgør på Vestegnen er endt med to uafgjorte, to FCK-sejre og en enkelt Brøndbysejr. Vi skal dog tilbage til september 2015 for at finde Brøndby-sejren, som blev hentet på et mål af Martin Albrechtsen.

Holdene plejer at have meget respekt for hinanden, og kampene er ofte meget intense i forhold til, hvordan holdene generelt spiller. Brøndby vil med deres spillestil prøve at stresse FCK-spillerne, som til gengæld skal prøve at spille meget hurtigt ud af presset.

Brøndby kan slå et hul ned til FCK

Hverken Brøndby eller FCK har fået den ønskede start på Superligaen, og de europæiske kampe har selvfølgelig fyldt meget. Brøndby har hentet seks point i de første tre kampe, mens FC København ligger med fem point.

Dermed er det muligt for Brøndby at slå et lille hul ned til FC København med en sejr på søndag. Det ville bringe dem fire point foran, og med tanke på, at FCK skal spille et europæisk gruppespil, mens Brøndby kun skal fokusere på Superligaen, så kan det blive en tæt guldkamp i år.

FCK vandt Superligaen med 22 point ned til Brøndby på andenpladsen sidste år, men guldkampen bliver tættere i år, hvor FCK ikke er på samme niveau. Brøndby har endnu ikke solgt nogle spillere, men det forventes stadig, at Frederik Rønnow vil være væk, når vi rammer september.

Se tifoen fra sidste gang Brøndby slog FCK:

Brøndby fans slagter en løve imod fck

Billetter til Brøndby IF – FC København

Der er selvfølgelig stor interesse om at se kampen, men du kan stadig nå at få en billet. Fredag eftermiddag var der omkring 1.000 billetter tilbage.

Du kan købe din billet her!

Odds på Brøndby IF – FC København

Brøndby er gjort til små favoritter, men vi forventer, at kampen bliver helt lige. Et spil på et uafgjort resultat ville ikke være dumt. Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365:

1X2

  • Brøndby: 2.50
  • Uafgjort: 3.30
  • FC København: 2.75

TV og live stream til Brøndby IF – FC København

Viasat har rettighederne til kampen, og de sender den på TV3+, hvor optakten begynder klokken 16.00. Vil du hellere se Brøndby – FCK på live stream, så skal du lave en bruger hos Viaplay.

Hvornår spilles Brøndby IF – FC København?

Brøndby IF – FC København spilles søndag den 6. august kl. 18.00

Hvor spilles Brøndby IF – FC København?

Brøndby IF – FC København spilles på Brøndby Stadion, 2605 Brøndby.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.