Superligaen: Optakt til FC København – AC Horsens

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC København og AC Horsens, og find ud af, hvordan du ser kampen direkte på live stream!

FC København har spillet hæsligt

Det har bestemt ikke været FC Københavns sæson indtil videre. Selvom de er nået til playoff-runden i Champions League-kvalifikationen, hvor de i øvrigt møder Qarabag på tirsdag, så har spillet været ekstremt sløjt.

I Superligaen har de kun hentet fem point i de første fire runder, og de har på intet tidspunkt spillet rigtigt godt. 3-0-sejren over Randers lyver lidt, for det var en jævnbyrdig kamp, hvor der dog var skarphed til forskel.

I hjemmekampen imod Hobro havde FCK slet ikke fortjent at få point, men de kan takke Parkens træværk for 0-0-resultatet. I sidste weekends derby i Brøndby var de helt lige så sløje, og Brøndbys sejr på 1-0 kunne sagtens have været større.

AC Horsens har overrasket Superligaen

Det går anderledes godt hos AC Horsens, som sammen med FC Nordsjælland har været positive overraskelser så langt. De har hentet ni point i deres første fire kampe, men de har heller ikke mødt topholdene i ligaen endnu.

De plejer at være overmatchet, når de møder FCK, men med tanke på Champions League-kampen og den nuværende form, så kan det sagtens blive tæt i Parken. Den Gule Fare kommer til at stå langt tilbage på banen, og så skal de slå til på dødbolde og kontrasituationer.

Sidst de besøgte Østerbro, tabte de 0-5, men det bliver noget mere tæt denne gang.

Bør være klasseforskel i Parken

Selvom FCK mildest talt har spillet som en pose nødder, så skal der være klasseforskel på de to hold. AC Horsens har et spillerbudget, der minder om prisen på en enkelt FCK-angriber, og de har også udskiftet på holdet.

Det er naturligt, at FCK skal bruge en indkøringsfase, og de har på samme tid været ramt af skader. Der går dog ikke længe før de ikke længere kan undskylde sig, og de må ikke komme længere bag Brøndby, som virker som en skarp guldkandidat i år.

FCK vandt de to indbyrdes opgør sidste år med 2-0 og 5-0, og trods den gode start, så har AC Horsens en af ligaens svageste hold. Københavnerne kan for alvor sparke gang i sæsonen, hvis de slår AC Horsens med manér.

Odds på FC København – AC Horsens

FCK er selvfølgelig gjort til stor favorit til kampen, men spørgsmålet er, om der er værdi i 1.33 på hjemmesejren. I skrivende stund tilbyder bet365 følgende odds på 1X2.

  • FC København: 1.33
  • Uafgjort: 5.00
  • AC Horsens: 9.00

TV og live stream til FC København – AC Horsens

Hvis du vil se FCK – AC Horsens i TV’et, så skal du tune ind på TV3+, hvor optakten begynder 18.00.

Vil du hellere se kampen på live stream, så skal du oprette en bruger hos Viaplay.

Hvornår spilles FC København – AC Horsens?

FC København – AC Horsens spilles lørdag den 12. august kl. 18.30.

Hvor spilles FC København – AC Horsens?

FC København – AC Horsens spiller i Telia Parken, Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.