Superligaen: Optakt til Lyngby BK – Randers FC

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Lyngby BK og Randers FC, find odds og se kampen direkte via live stream.

Thomas Nørgaard er startet godt i Lyngby

Det kom som et mindre chok for de danske fodboldfans, da AGF hapsede Lyngbys manager David Nielsen. Det kom dog ikke som den store overraskelse for Lyngby, som i længere tid har arbejdet på at køre den forhenværende assistent Thomas Nørgaard i stilling til jobbet.

Det kan man også se på de fornemme resultater, som Nørgaard har hentet i sine fem kampe i spidsen for Lyngby-holdet. De første to kampe imod FC København og AGF blev vundet med hhv. 3-1 og 2-0.

Siden da har de mødt FC Midtjylland, OB og FC Nordsjælland, og de tre kampe er alle endt uafgjort. De spiller på samme måde som tidligere, men det er som om, at spillerne har mere tro på det.

Måske har man kunne mærke David Nielsens manglende nærvær, da han allerede i sommers var i Århus for at kigge på bolig, og det var alment kendt, at han snart ville smutte fra Lyngby.

Lyngby BK har aldrig slået Randers FC

Selvom det går glimrende for Lyngby i øjeblikket, så skal de ikke tænke alt for meget på de tidligere opgør imod Randers FC. Siden Randers FC blev omdannet fra Randers Freja har de aldrig nogensinde tabt en kamp imod Lyngby BK.

De to mandskaber har mødt hinanden 13 gange i Superligaen, DBU Pokalen og 1. division, og det er endt med seks uafgjorte og syv Randers-sejre.

Den slags statistikker er dog til for at blive brudt, og Lyngby-holdet er et bundsolidt hold, som var meget tæt på at vinde, da de to hold mødtes i Randers tidligere på året, men det endte 0-0.

Randers hører ikke til i bunden af Superligaen

Randers-holdet er bestemt bedre end den 14. plads, de har i tabellen. I rigtigt mange kampe har de været fint med, men de har haft store problemer med at sætte bolden i kassen.

De har kun hentet to sejre i 15 kampe, og de kom sjovt nok begge to imod AGF. De har kun et point op til FC Helsingør, som ligger næstsidst i Superligaen, men så skal de også fortsætte formen under Ricardo Moniz, som har fået en nogenlunde start på tilværelsen i Randers.

Modsat den tidligere cheftræner Olafur Kristjansson, så er Ricardo Moniz en ægte motivator. Han er hollænder, og vi har set i Superliga XL, hvordan han beundrer Johan Cruyff-spillestilen, men han får nok ikke Randers-spillerne til at spille særligt hollandsk lige foreløbeligt.

Se det seneste afsnit af Superliga Backstage her:

Odds på Lyngby BK – Randers FC

Lyngby BK er små favoritter til at vinde kampen over Randers, men der forventes en meget tæt kamp. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Lyngby BK: 2.37
  • Uafgjort: 3.40
  • Randers FC: 2.90

Se Lyngby BK – Randers FC via live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem Lyngby BK og Randers FC direkte via live stream online. Opret en bruger hos Viaplay, og så har du adgang til Superligaen, Premier League, Champions League og meget mere.

Hvornår spilles Lyngby BK – Randers FC?

Lyngby BK – Randers FC spilles søndag den 19. november kl. 12.00 på Lyngby Stadion.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.