Superligaen: Optakt til Lyngby – FC Nordsjælland

Læs vores optakt til Superliga-kampen Lyngby BK – FC Nordsjælland, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

Spændende lokalopgør i Lyngby

20 kilometer skiller Lyngby Stadion og Right to Dream Park, så det er i sandhed et lokalopgør, der spilles på Lyngby Stadion søndag eftermiddag. Lyngby har fået en sløv start på Superligaen, men det har i høj grad hængt sammen med Europa League-kvalifikationen, som naturligt nok er blevet prioriteret højt.

Torsdag aften sluttede det europæiske eventyr for Lyngby, og nu fokuserer de 100 % på Superligaen, hvor målet må være top seks. Efter de første tre runder har de skaffet tre point ved at besejre Silkeborg på hjemmebane, men de har tabt de seneste to kampe imod AC Horsens og Brøndby.

Omvendt topper FC Nordsjælland Superligaen med tre sejre i tre kampe, og det er meget imponerende set i lyset af, at de har solgt deres tre største profiler. Marcus Ingvartsen, Stanislav Lobotka og Andreas Maxsø har alle forladt klubben, og man skulle tro, at det ville koste mere end det har gjort.

De plejer at spille meget tætte kampe, når de mødes, og det er da også svært at udpege en favorit til søndagens kamp.

Lyngby må undvære Mikkel Rygaard

Lyngby-træner David Nielsen må til kampen imod FC Nordsjælland undvære en af de helt store profiler Mikkel Rygaard. Den kreative midtbanespiller fik en meget dum udvisning i kampen på Brøndby Stadion, og må derfor afsone karantæne søndag.

Han bliver formentlig erstatte af Bror Blume, som kan dække de fleste positioner på midtbanen, og så vil enten Kristoffer Larsen eller David Boysen starte inde på venstrekanten. Mikkel Rygaard har været blandt Lyngbys bedste spillere siden oprykningen i 2016, og vil blive hårdt savnet.

Andreas Maxsø er den seneste profil der forlader FC Nordsjælland

FC Nordsjælland har bygget forretningen op omkring at sælge spillere videre til udlandet, og denne sommer har de virkelig fået kapitaliseret på de flotte resultater. Marcus Ingvartsen, Stanislav Lobotka og senest Andreas Maxsø har forladt klubben til fordel for henholdsvis Genk, Celta Vigo og Osmanlispor.

Særligt Maxsø bør efterlade et stort hul i forsvaret, hvor man forventer, at Victor Nelsson erstatter ham. Han startede centralt i kampen mod AaB, og han gjorde det fornuftigt, omend han tidligere har spillet på midtbanen.

Selvom de har vundet deres første tre kampe, så bør deres salg påvirke resultaterne, og det må være et spørgsmål om tid.

Odds på Lyngby BK – FC Nordsjælland

Føler du dig heldig, så kan du selvfølgelig smide en lille mønt på kampen, og bet365 tilbyder følgende odds:

1X2

  • Lyngby BK:
  • Uafgjort:
  • FC Nordsjælland:

TV og live stream til Lyngby BK – FC Nordsjælland

Lyngby BK – FC Nordsjælland vises på TV3 Sport 2, og optakten begynder 11.30. Vil du hellere se kampen på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay.

Hvornår spilles Lyngby BK – FC Nordsjælland?

Lyngby BK – FC Nordsjælland spilles søndag den 6. august kl. 12.00

Hvor spilles Lyngby BK – FC Nordsjælland?

Lyngby BK – FC Nordsjælland spilles på Lyngby Stadion, 2800 Kongens Lyngby.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.