Superligaen: Optakt til Randers FC – Brøndby IF!

Læs vores optakt til Superliga-kampen Randers FC – Brøndby IF, se odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser den på live stream!

Brøndby har været stærke

Brøndby har spilletmæssigt været Danmarks klart bedste hold i denne sæson. Ganske vist, så topper FC Nordsjælland tabellen, da de stjal tre point i kampen imod Brøndby, men BIF har været meget stærke.

De har vundet de resterende tre kampe, og særligt præstationen i derbyet imod FC København var imponerende. De ejede banen fra det første fløjt, og tillod aldrig rivalerne nogle chancer.

Indtil videre har de kun forstærket truppen henover sommeren, men man må formode, at et par profiler også forlader klubben inden længe. Det har i lang tid været en offentlig hemmelighed, at Frederik Rønnow ønsker at fortsætte karrieren udenlands, men der har endnu ikke været vedhold i rygterne omkrnig et skifte til Belgien.

Derudover har Panathinaikos sendt et bud afsted på Teemu Pukki, som selv har udtalt, at den græske storklub er interessant. Hvis de får de 10 millioner, som de kræver for finnen, så bliver det ikke et stort problem at finde en afløser, men de ville have mere end svært ved at erstatte Frederik Rønnow.

Randers FC har hentet forstærkninger

Randers er igennem hele sommeren blevet kritiseret for ikke at hente forstærkninger til truppen, som nu er uden Mads Fenger, Kasper Fisker og Viktor Lundberg. Det har de så valgt at gøre nu, og klubben har i løbet af ugen kunne offentliggøre to nye spillere.

Først hentede de den senegalesiske angriber Ibrahima Ndiaye, hvis kontrakt løber frem til årsskiftet. Det er små med kendskab til Ndiaye, men han scorede to mål i en reserveholdskamp imod Hobro, og det er givetvis det, der har overbevist Michael Gravgaard og resten af den sportslige ledelse.

Kort efter meldte klubben ud, at de har hentet Kevin Conboy ind. Venstre backen, der tidligere har spillet i Esbjerg fB, kan også dække den venstre stopper i 3-5-2 formationen, som Olafur Kristjansson foretrækker for tiden.

Bør blive en underholdende kamp

Det ligner på forhånd en underholdende kamp på BioNutria Park. Brøndby kommer med deres sædvanlige aggresive stil, som har været yderst seværdig i denne sæson. Samtidig er der pres på Randers FC, som slet ikke har hentet point nok.

De to hold mødtes på samme bane i slutningen af sidste sæson, da de spillede om deltagelse i pokalfinalen. Den endte 2-2 i ordinær tid, og Brøndby havde flere kræfter i den forlængede spilletid, så de vandt den fortjent.

Hany Mukhtar scorede ved den lejlighed et af de bedste mål i dansk fodbold i flere år, og tyskeren plejer at være en fornøjelse at se på. Han kan få en hovedrolle i lørdagens kamp i Randers.

Odds på Randers FC – Brøndby IF

Bookmakerne har gjort Brøndby til relativt klar favorit til kampen, og det kan overvejes at spille på Drengene fra Vestegnen. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Randers FC: 4.20
  • Uafgjort: 3.30
  • Brøndby IF: 1.91

TV og live stream til Randers FC – Brøndby IF

Hvis du vil se Randers FC – Brøndby IF, så kan du gøre det i TV og på live stream. Du finder kampen ved at tune ind på Canal 9, hvor optakten begynder 15.00. Vil du hellere se den via live stream, så skal du oprette dig hos Dplay.

Hvornår spilles Randers FC – Brøndby IF?

Randers FC – Brøndby IF spilles søndag den 13. august kl. 16.00

Hvor spilles Randers FC – Brøndby IF?

Randers FC – Brøndby IF spilles på BioNutria Park i Randers.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.