Superligaen: Optakt til Silkeborg – OB

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Silkeborg og OB, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Silkeborg har fået en stærk hjemmebane

Silkeborg får fredag aften besøg af OB i Superligaen, og det ligner umiddelbart en god fodboldkamp. Kunstgræsset på JYSK Park danner rammen om rundens første kamp, og selvom kunstgræs har skabt problemer for mange hold, så bliver det ikke umiddelbart et problem for OB.

Striwerne har vundet de seneste fire kampe på kunstgræsset i Farum, som minder meget om underlaget i Silkeborg. Silkeborg har også vist glimrende takter på det nye stadion, hvor de har vundet to af de første tre kampe.

De besejrede AGF i indvielsen, hvorefter de bankede FC Helsingør med 4-1. I seneste hjemmekamp tabte de dog 0-2 imod Hobro, og de skal nu revanchere sig imod OB.

OB melder Tingager klar til kamp

OB har fået en fornuftig sæsonstart. Pointmæssigt er det gået nogenlunde som forventet med 10 point i de otte første kampe, og det er fortsat for tidligt at konkludere noget. Superligaen er ekstremt tæt, og OB kan med en sejr komme op på de europæiske pladser.

OB-stopper Frederik Tingager fik et hårdt smæld i kampen imod Brøndby, og han har været tvivlsom til kampen imod Silkeborg. Manager Kent Nielsen melder dog Tingager klar til kamp, og han ventes at starte i midterforsvaret sammen med anfører Kenneth Emil Petersen.

De må dog undvære den rutinerede midtbaneslider Izunna Uzochukwu, som fik et rødt kort imod Brøndby i sidste runde. Kort forinden scorede han til 1-0, men der skulle ikke gå mere end tre minutter før han blev sendt i bad.

Silkeborg er endt i bunden af Superligaen

Silkeborg har egentlig ikke haft en dårlig sæsonstart, men de er alligevel placeret i bunden af ligaen. Rækken er som sagt meget tæt, og AaB og Randers hentede begge deres første sejre i sidste runde, hvilket efterlader Silkeborg på 13. pladsen.

De har hentet syv point i otte kampe, og efter to nederlag i streg, ville det lune med en sejr. Det bliver dog svært at hente imod et OB-hold som må have tanket selvtillid i sidste weekends kamp imod Brøndby.

Silkeborg må fortsat undvære nyindkøbte Alex, som er langtidsskadet, og det vides endnu ikke, hvornår den brasilianske angriber er klar til kamp.

Odds på Silkeborg – OB

Kampen vurderes rimeligt lige, hvilket synes at være i orden. OB har et stærkere hold, men Silkeborg har fået en god hjemmebane på JYSK Park. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Silkeborg: 2.80
  • Uafgjort: 3.25
  • OB: 2.50

Se Silkeborg – OB på live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem Silkeborg og OB direkte på live stream online. Du skal oprette en bruger hos Viaplay, hvorefter du kan se timevis af direkte fodbold fra Superligaen, Champions League, Premier League og mange andre.

Hvornår spilles Silkeborg – OB?

Silkeborg – OB spilles fredag den 15. september kl. 18.00 på JYSK Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.