Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 29 aug, 2017

Caroline Wozniacki er videre til anden runde i US Open

Årets sidste Grand Slam er netop begyndt i New York, og Caroline Wozniacki har gode erfaringer fra turneringen. Hun har været i finalen to gange og i semifinalen tre gange, så måske kan hun i år vinde sin første Grand Slam. Husk, at du kan se alle hendes kampe direkte på live stream hos bet365 her!

Caroline Wozniacki godt fra start i US Open

Natten til tirsdag dansk tid spillede Caroline Wozniacki første runde under US Open, og hun var oppe imod den rumænske kvalifikationsspiller Mihaela Buzarnescu. Danskeren vandt kampen 6-1, 7-5, og har dermed fået en perfekt start på turneringen.

Der var klasseforskel i første sæt, som kun tog 25 minutter at færdiggøre. Caroline Wozniacki lavede kun fire uprovokerede fejl, og sættet var aldrig i fare.

Det blev noget mere tæt i andet sæt, hvor Buzarnescu startede med at bryde Carolines serv, og hun var faktisk foran 5-4, men herfra vandt Wozniacki resten af sættet og dermed kampen.

Serena Williams’ fravær åbner op

Serena Williams er som bekendt gravid, og det giver det næste lag af spillere en reel mulighed for at vinde US Open. Serena har domineret WTA- og især Grand Slam-scenen totalt over de senere år, og hendes fravær gør turneringen langt mere spændende.

Caroline mærkede sig Serenas dominans tilbage i 2014, hvor de mødtes i US Open-finalen. Serena vandt stensikkert 6-3, 6-3, og det var Wozniackis andet finalenederlag.

Caroline Wozniacki er femteseedet til turneringen, hvilket stemmer overens med hendes placering på verdensranglisten.

Ekaterina Makarova venter Wozniacki

I anden runde skal Caroline Wozniacki op imod russiske Ekaterina Makarova, som vandt stensikkert over Mona Barthel i første runde.

De har mødt hinanden syv gange, og Caroline Wozniacki har vundet alle syv kampe. Deres seneste møde var i 2014 under WTA-turneringen i Madrid, hvor det blev til en stensikkert 6-2, 6-2 sejr.

Makarova er placeret som nummer 40 på WTA-ranglisten.

Se Caroline Wozniacki på live stream

Du kan heldigvis se alle Caroline Wozniackis kampe direkte på live stream hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og indsætte mindst 50 kroner på din konto. Herefter vil du få en verden af direkte sport direkte på din computer, mobil eller tablet.

Odds på US Open

Vil du have lidt ekstra spænding til turneringen, så kan du passende smide en lille mønt efter Caroline Wozniacki. Du kan få følgende vinderodds på US Open hos bet365:

  • Garbine Muguruza: 4.50
  • Karolina Pliskova: 7.00
  • Maria Sharapova: 9.00
  • Elina Svitolina: 11.00
  • Madison Keys: 13.00
  • Venus Williams: 17.00
  • Caroline Wozniacki: 21.00
  • Angelique Kerber: 26.00
  • Jelena Ostapenko: 26.00
  • Coco Vandeweghe: 26.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.