Caroline Wozniacki er videre til kvartfinalen i Cincinnati!

Caroline Wozniacki trænger til at vinde en finale

Caroline Wozniacki har haft et hårdt 2017, hvor hun har tabt hele seks finaler. Hun er dog godt kørende i Cincinnati, så forhåbentlig kan hun vinde årets første titel i Canada. Det er en opvarmningsturen til US Open, som begynder senere på måneden, og den har højeste prioritet for Wozniacki, som stadig aldrig har vundet en Grand Slam.

Torsdag aften mødte Caroline Wozniacki verdens nummer 48 Ashleigh Barty, og hun spillede fremragende tennis. Hun vandt tredje runde-kampen med 6-4 6-2 uden de store problemer, men det startede dårligt i første sæt.

Ved stillingen 2-1 til Barty havde britten en breakbold, og Caroline Wozniacki lavede en dum dobbeltfejl. Dermed var hun oppe 3-1, men herefter vendte momentum, og Caroline Wozniacki havde momentum i resten af kampen.

Wozniacki kan ende som verdensetter

Før turneringsstarten i Cinicinnati lå Caroline Wozniacki nummer fem på WTA-verdensranglisten, og hun har faktisk muligheden for at ende som etter. Det kræver dog, at hun vinder turneringen, og derudover skal de fire øverst placerede på verdensranglisten ryge ud i en fart.

Caroline Wozniacki har tre gange tidligere været i kvartfinalen i Cincinnati, men hun har aldrig formået at vinde turneringen. Hendes bedste resultat var i 2014, hvor hun nåede semifinalen.

Det kan dog blive svært for at hente at nå længere end kvartfinalen med tanke på, hvem hun højst sandsynligt skal møde i den næste runde.

Hård kvartfinale kan vente for Wozzy

Caroline Wozniacki skal nemlig møde vinderen af kampen mellem Karolina Pliskova og Camila Giorgi, hvis kamp startede torsdag, men færdigspilles fredag.

Verdens nummer et Pliskova fører 3-0, og det er svært at forestille sig andet end, at hun spiller sig videre til kvartfinalen, hvor hun så skulle møde Wozniacki.

Caroline Wozniacki og Karolina Pliskova har mødt hinanden syv gange tidligere, og den sjetteseedede dansker har faktisk vundet fem af dem. De har spillet fire kampe alene i 2017, og de har taget to sejre hver.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.