Følg Caroline på live stream fra Eastbourne

Wimbledon 2017 er lige rundt om hjørnet, men imens de lavere rangerede spiller kæmper om en plads i hovedturneringen på det legendariske anlæg, er tennistoppen samlet i Eastbourne for at spille AEGON International Eastbourne.

Eastbourne har siden begyndelsen i 1974 vokset sig til en af de helt store græsturneringer. Både fordi rejsen til London, hvor Wimbledon afholdes, ikke er så lang, og fordi AEGON International Eastbourne ligger ugen inden præstigefyldte Grand Slam.

Selve anlægget Devonshire Park – Eastbourne har eksisteret siden 1870’erne, men der skulle altså gå godt 100 år, før man for alvor benyttede sig af sin placering i det sydlige England til at få opbygget den perfekte opvarmningsturnering.

Caroline og Eastbourne

Vores danske superstjerne Caroline Wozniacki brød for alvor igennem på den internationale tennisscene, da hun i 2006 vandt juniorturneringen ved Wimbledon.

Men det er ikke kun som juniorspiller, at hun har været god på græsset. Wozzy har været vild i Eastbourne, hvor hun har spillet noget af det bedste tennis i hendes karriere på det grønne underlag.

Tilbage i 2009 strøg hun hele vejen til tops og slog Virginie Razzano i en tæt finale, der strakte sig over tre sæt.

I år er hun tilbage i en bedre form end set længe. Hun er mere fit, og det er tydeligt, at forholdet til NBA-kæresten, David Lee, har gjort noget godt.

Wozzy tilbage i top seks

Efter at have rodet rundt på placering, hvor hun i maj 2016 var helt nede og snuse til en placering som nummer 31 i verden er hun tilbage, hvor hun hører til.

Placeringen udenfor top 30 fik flere tenniseksperter til at spørge om, Caroline Wozniacki var færdig i toptennis?

Svaret er hun selv kommet med.

Og nej – det er hun ikke. I stedet har Miss Sunshine spille sig tilbage i top 6 i 2017 og havde blandt andet sit bedste French Open nogensinde.

Nok er det langsomme græs en noget anden opgave end græs, men derfor er der alligevel grund til optimisme iblandt danske tennisfans.

Der er altså alt mulig grund til at se med, når hun tager hul på græssæsonen ved AEGON International i Eastbourne.

Sådan streamer du Caroline Wozniacki ved Eastbourne

I Danmark er rettighederne til at vise tennis som oftest delt imellem Discovery Networks Denmark og TV2. Det betyder ofte, at du enten skal have en af de to EuroSport-kanaler eller TV2 SPORT som en del af din kanalpakke, hvis du vil kunne se tennis i dit TV.

Du kan også live streame tennis-kampene fra Eastbourne, men her kræver det enten, at du har en streaming-konto hos TV2 PLAY eller dplay.dk. I så fald vil du ud over tennis kunne streame serier, og alt det andet sport, som følger med de to forskellige abonnementer.

Det koster 159 korner at streame sport med dplay.dk, hvor du også får fodbold fra Superligaen, La Liga eller Premier League.

En konto hos TV2 PLAY koster 129 kroner om måneden og giver så adgang til alle kanaler fra TV2, samt deres arkiv af serier og film.

Live stream Eastbourne med din bookmaker

Du kan også vælge en anden løsning.

Hos mange af de store bookmakere har de live streaming af forskellig sportsevents som en del af de produkter, de tilbyder kunderne.

Her kan du blandt andet streame samtlige kampe fra alle de fire store Grand Slams både på Computer, mobil og på din tablet.

Fordi live streaming af sport ikke er deres kerneprodukt, er det nemt, at streame AEGON International Eastbourne hos bookmakere som eksempelvis bet365.

Det eneste det kræver, er, at du har penge på din spille konto. Der er ikke noget krav om, at du skal spille på kampen, kun at du har en spillekonto med penge på.