Følg Caroline Wozniacki i første runde af Australian Open

Læs vores optakt til Australian Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Mihaela Buzarnescu, find odds, og live stream kampen direkte.

Live stream Caroline Wozniacki – Mihaela Buzarnescu

Du kan live streame Australian Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Mihaela Buzarnescu direkte hos bet365.

Caroline Wozniacki er kæmpe favorit imod Buzarnescu

Der er ingen tvivl om, at danske Caroline Wozniacki er storfavorit, når hun møder rumænske Mihaela Buzarnescu i første runde af Australian Open.

De to spillere har kun mødt hinanden en enkelt gang, og det var i sidste års US Open, hvor de også mødtes i første runde. Wozniacki vandt første sæt med 6-1, mens andet sæt endte med 7-5 til danskeren.

Wozniacki har vundet hele 27 WTA-titler i single, mens rumæneren aldrig nogensinde har løftet et trofæ. Det er ellers ikke rutine, som Buzarnescu mangler, og med sine 29 år og over 500 WTA-kampe, så er hun meget erfaren.

Atypisk modstander for Wozzy

Selvom Wozniacki er storfavorit, så kan hun sagtens få problemer imod Buzarnescu, som ligger numer 57 på verdensranglisten.

Da rumæneren er venstrehåndet kan det give nogle anderledes dueller end, hvis hun havde været højrehåndet som Wozniacki. Det kan give nogle småproblemer, men alt i alt bør det ikke røre hende.

Wozniacki er andetseedet

Generelt har Wozniacki fået en fin lodtrækning, hun er faktisk andenseedet til Australian Open 2018. Skulle hun være dygtig nok til at besejre Buzarnescu, så skal hun formentlig møde Kiki Bertens i anden runde, og hende har Wozniacki besejret begge gange, de har mødtes.

Herefter ser det ud til, at Wozniacki kan komme op imod Anastasia Pavlyuchenkova, som er 15.-seedet i årets første Grand Slam. Wozniacki og Pavlyuchenkova har mødt hinanden otte gange, og Wozzy har vundet hele syv af de kampe.

Kigger man endnu længere frem i krystalkuglen, så skal Wozniacki nok møde Jelena Ostapenko, Dominika Cibulkova eller Coco Vandeweghe i kvartfinalen.

Selvom hun vil være favorit imod alle tre spillere, så ville det være fint at undgå amerikanske Vandeweghe, som gav hende problemer 2017. Det samme gjorde Ostapenko i øvrigt, men til gengæld virker det som om, at Wozniacki er i sit livs form.

Odds på Caroline Wozniacki – Mihaela Buzarnescu

Du kan selvfølgelig oddse på Caroline Wozniackis kamp imod Buzarnescu, og du får følgende odds på kampen hos bet365 (15/01 – 09.15)

  • Caroline Wozniacki: 1.16
  • Mihaela Buzarnescu: 5.00

Hvornår spilles Caroline Wozniacki – Mihaela Buzarnescu?

Caroline Wozniacki – Mihaela Buzarnescu spilles 15. januar kl. 09.00, men kampens starter formentlig først omkring 09.30, da det afhænger af andre kampe.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.