French Open 2017: Hvad kommer til at ske? Vinder Wozniacki?

Vi er nået til årets anden Grand Slam. I de næste par uger er tennistoppen samlet i Paris for at udkæmpe drabelige dueller i det røde grus på Roland Garros.

Du kan live streame French Open direkte både på mobil, tablet eller computer, og det bedste er, at du kan streame French Open i en høj kvalitet.

Så nyd tennis fra allerhøjeste niveau og se French Open via live stream!

Kom så Caroline

Danske tennisfans har altid store forventninger til Caroline Wozniacki forud for en af årets fire Grand Slams. Sådan har det været, siden hun brød igennem ved Wimbledon i 2006, hvor hun vandt pigeturneringen.

Sidenhen vi fulgt hende i tykt og tyndt. Fejret hendes sejre og lidt med hendes nederlag både på banen og de personlige udenfor banen.

De seneste år har været hårde ved Caroline Wozniacki rent sportsligt, som har rodet rundet i bunden af top-20 på verdensranglisten. Så sent som sidste år var hun helt nede på en placering som nummer 74. Men dette forår har Miss Sunshine igen vist flotte takter og har for første gang i lang tid været oppe og snuse til top 10.

Samarbejdet med den kroatiske muskelmand Sascha Bajin går strygende. I starten var det meningen, at Wozniacki Bajin skulle arbejde sammen i første kvartal, men det er nu blevet forlænget for resten af sæsonen.

Men kigger man på historikken, er det ikke Wozzy, vi skal sætte vores forhåbninger til ved French Open.

Tissede sig til sejr

I 2010 nåede hun til kvartfinalen, men siden 2013 er hun aldrig nåede mere end et par kampe på Roland Garros.

Kigger man hos bookmakerne, er danskeren heller ikke den store favorit. Eksempelvis giver bet365 odds 34 på, at hun i sidste ende kan løfte Coupe Suzanne Lenglen-trofæet.

I sin første kamp var det da også ved at gå galt for den danske stjerne, da hun overraskende blev presset ud i tre sæt af den 17-årige, australske wildcardspiller, Jaimee Fourlis.

Men efter en tissepause fik Wozniacki igen styr på spillet, hvor specielt serven blev øget i kvalitet.

Storfavoritten ude!

Allerede i første runde af Roland Garros 2017 har turneringen budt på sin første overraskelse. Det skete, da storfavoritten Angelique Kerber chokerede og røg ud allerede i første runde, hvor hun tabte i to sæt til russeren Ekaterina Makarova. Hun har ellers sat sig tungt på scenen, siden Serena Williams annoncerede sin graviditet og med en frisk sejr fra Australian Open tidligere på året, havde alle regnet med, at tyskeren skulle få fuldt udbytte ved French Open.

Herlige Halep

I stedet har bookmakerne kastet deres kærlighed Simona Halep, der i skrivende stund giver odds 6, hvis man spiller på hende som vinder.

Halep er en af de få, som for alvor har fundet den gode form frem til Paris. Men på trods af fint spil er det alligevel en chance at tage, hvis man sætter sine penge på Simona Halep. Rumæneren blev skadet i Rom og var langt fra sikker på overhovedet at stille til start.

Ellers er den forsvarende mester, Garbiñe Muguruza, også et fint bud på en vinder. Spanieren, som sidste år slog Serena Williams i finalen, blev spået en stor sæson, men leverede aldrig op til de store forventninger.

Garbiñe Muguruza er dog en af de mange piger, der kommer til French Open 2017 med en skade. Her er der tale om en nakke, som i sidste ende kan sætte en stopper for hendes titelforsvar.

Sådan ser du Wozniacki live

Det er ikke nogen hemmelighed, at tennis ikke er en af de sportsgrene, som Tv-selskaberne prioriterer højest.

I Danmark er det Discovery Corporate Services Limited, der har købt rettighederne til at vise French Open 2017. Det betyder, at du skal have adgang til Eurosport og Eurosport 2, hvis du vil kunne følge Caroline Wozniacki, Simona Halep og de andre kvindelige tennisstjerner.

Men du kan også vælge at streame alle kampe fra Roland Garros live online. Det er muligt at live streame alle kampe fra French Open 2017 direkte på alle formater. Her er det en konto hos Dplay.dk du skal have fat i.

En sportspakke fra Dplay.dk koster 159 kroner om måneden. Ud over tennis får du også adgang til fodbold fra de helt store ligaer som eksempelvis Premier League.

Live stream French Open 2017

Du kan også vælge at live streame French open igennem en bookmaker. Alle de store bookmakere på markedet har efterhånden live streaming af sport som et tilbud til deres kunder.