Se Caroline Wozniackis kamp imod Georgina Garcia Lopez

Læs vores optakt til French Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Georgina Garcia Perez, og se kampen direkte med live stream.

Georgina Garcia Perez – Caroline Wozniacki live stream

Du kan se French Open-kampen mellem Georgina Garcia Perez og Caroline Wozniacki direkte med online live streaming.

Opret dig hos bet365 her!

Caroline Wozniacki havde problemer i første runde

Caroline Wozniacki var i første runde af French Open 2018 oppe imod Danielle Collins. Caroline Wozniacki spillede ikke sit bedste spil i det første sæt, og hun skulle derfor ud i en tie break.

Wozniacki vandt sættet 7-6, og hun havde langt mere ro på i andet sæt, som endte hele 6-1 til danskeren.

Generelt set, så har Wozniacki det ikke nemt på gruset under French Open. Hun har nået til kvartfinalerne to gange – i 2010 og 2017 – men er aldrig formået at gå videre til semifinalerne i sammenlagt 10 forsøg.

Under sidste års French Open var Caroline Wozniacki oppe imod Jelena Ostapenko. Wozzy vandt det første sæt 6-4, men tabte efterfølgende 6-4 og 6-4, og måtte dermed vinke farvel til Frankrig.

Wozniacki må ikke få problemer imod Garcia Perez

I anden runde af French Open 2018 skal Caroline Wozniacki møde spanske Georgina Garcia Perez, som ligger nummer 186 på verdensranglisten.

De har aldrig nogensinde mødt hinanden før, men alligevel er det sikkert at sige, at Wozniacki ikke må få problemer imod hende, hvis hun skal have nogen chance for at vinde sin anden Grand Slam.

Spanske spillere er ofte bedst på grus, og det kan blive problematisk, da det bestemt ikke er Wozniackis yndlingsunderlag, men derfor skal hun vise, at hun er en langt bedre tennisspiller med væsentligt mere erfaring fra toppen.

Odds på Georgina Garcia Perez – Caroline Wozniacki

Du kan selvfølgelig oddse på kampen mellem Georgina Garcia Perez og Caroline Wozniacki. Wozniacki bliver vurderet som klar favorit, men det er ikke til at sige om der er værdi at hente i odds 1.083 på danskeren. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

Odds er fra 29/05 – 11.35.

  • Garcia Perez: 9.00
  • Wozniacki: 1.083
  • 2-0 i sæt til Wozniacki: 1.25

Hvornår kan man live streame Georgina Garcia Perez – Caroline Wozniacki?

Kampen mellem Georgina Garcia Perez og Caroline Wozniacki kan live streames 30/05 kl. 11.00. Man ser dog ofte, at tenniskampe er forsinkede i forhold til det planlagt tidspunkt, da man skal vente på, at banen bliver ledig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.