Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 27 jan, 2018

Kom så Caroline! Simona Halep og Wozniacki mødes i Australian Open-finalen

Sådan live streamer du Australian Open-finalen mellem Caroline Wozniacki og Simona Halep

Du kan live streame Australian Open-finalen Caroline Wozniacki – Simona Halep direkte hos bet365.

Der venter et brag mellem Wozniacki og Halep

Så er det finaletid ved Australian Open. Caroline Wozniacki, der har aldrig nogensinde har vundet en Grand Slam, møder den førsteseedede rumæner Simona Halep, og det ligner et brag af en kamp.

Historien kunne næsten ikke være skrevet bedre. Halep ligger nummer et på WTA-verdensranglisten og Wozniacki følger lige efter på andenpladsen.

Selvom Halep generelt bliver vurderet som marginal favorit til at vinde kampen, så står Caroline Wozniacki med fine kort på hånden. De to verdensstjerner har mødt hinanden fire gange på WTA-touren, og Wozniacki har vundet fire af de kampe.

Danskeren har samtidigt vundet de seneste tre indbyrdes kampe, og det er ikke mere end to måneder siden, at de seneste mødtes ved WTA Finals i Singapore, som Wozniacki i øvrigt endte med at vinde.

De mødtes i den første runde af turneringen, og Wozniacki vandt 6-0 6-2.

Halep har spillet marathonkampe

Mens Caroline Wozniacki har haft en relativt nem vej til finalen, så har Simona Halep været ud i nogle ekstremt hårde kampe på det seneste.

De to stjerner spillede begge to semifinaler torsdag morgen. Caroline Wozniacki vandt 6-3 7-6 over Elise Mertens i en kamp, der tog 1 time og 38 minutter at færdigspille.

Det var noget hårdere for Simona Halep, som var oppe imod tyske Angelique Kerber, og det skulle vise sig at blive en hård kamp.

Efter 2 timer og 22 minutters spil vandt Halep kampen med 6-3 4-6 9-7, og man må derfor forvente, at Wozniacki har en smule mere fysisk overskud.

Turneringen, der spilles i Melbourne, har været ramt af hedebølge, og temperaturerne kan nå op over 35 grader, når det er varmest, og derfor kan det fysiske aspekt blive meget vigtigt.

Wozniacki blandt de største i Danmarks historie

Caroline Wozniacki er en global superstjerne, og det er helt fortjent efter hendes flotte karriere. Hun mangler dog fortsat en Grand Slam-titel til samlingen, og det har selvfølgelig været hendes klare mål i de seneste mange år.

Med Serena Williams på orlov har det naturligvis øget de andre topspilleres muligheder for at vinde turneringerne, og det skal Wozniacki så udnytte i lørdagens finale.

Wozniacki regnes selvfølgelig også blandt Danmarks allerstørste idrætsudøvere i historien, men det vil alligevel rykke meget i opfattelsen, hvis hun vinder sin første Grand Slam.

Hun har været i to Grand Slam-finaler i sin lange karriere, men hun har desværre tabt dem begge. Ved begge lejligheder var det ved US Open i New York, og hun har tabt imod Kim Clijsters og Serena Williams i hhv. 2009 og Serena Williams.

Wozzy har vundet hele 27 titler på WTA-touren, og hun har sikret sig over 160 millioner kroner alene i præmiepenge. Dertil hører selvfølgelig hendes massive sponsoraftaler, som har sikret hende endnu flere penge.

Kom så Caroline!

Odds på Caroline Wozniacki – Simona Halep

Selvom flere danske eksperter har udtalt sig særdeles optimistisk omkring Wozniackis chancer, så vurderes Halep stadig som favorit på bettingmarkedet. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 26/01 – 10.40

  • Caroline Wozniacki: 2.25
  • Simona Halep: 1.72

Hvornår spiller Caroline Wozniacki – Simona Halep?

Caroline Wozniacki – Simona Halep er programsat til 09.30 lørdag den 26. januar. Tenniskampe går ofte i gang lidt senere, og derfor kan man forvente kampstart mellem 09.30 og 10.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.