Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 22 mar, 2018

Optakt til Caroline Wozniacki – Monica Puig

Læs vores optakt til tenniskampen mellem Caroline Wozniacki og Monica Puig, som mødes i WTA i Miami, og live stream kampen!

Sådan live streamer du Caroline Wozniacki – Monica Puig

Du kan live streame WTA-kampen mellem Caroline Wozniacki og Monica Puig på nettet.

Opret din konto her!

Wozniacki er storfavorit imod Puig

Caroline Wozniacki havde et fantastisk 2017, hvor hun nåede en masse finaler, og hun har fortsat formen i 2018. Wozzy vandt sin første Grand Slam i Australian Open, hvorefter hun også toppede verdensranglisten for en kort stund.

Hun er i øjeblikket på andenpladsen, men hun er dog stadig storfavorit til at vinde kampen imod Moinca Puig, som ligger nummer 82 på WTA-ranglisten.

Wozniacki og Puig har mødt hinanden fire gange på WTA-touren, og danskeren har vundet tre af disse kampe.

Der blev spillet to indbyrdes kampe i 2017, og Wozniacki vandt 6-3 2-6 6-4 i Sydney og 6-1 6-2 i Doha, så hun har bestemt et overtag over Ruig.

Wozniacki er andenseedet i WTA Miami

Caroline Wozniacki ligger som bekendt på andenpladsen på WTA-listen, og hun er således også andetseedet til at vinde turneringen i Miami.

Serena Williams, som netop har gjort comeback efter sin graviditet, blev slået ud i første runde, men der er alligevel et stærkt felt i turneringen.

Den nok største favorit er Simona Halep, som også gjorde god figur i 2017. Derudover så ligger det mellem Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Elina Svitolina, Garbine Muguruza og Naomi Osaka.

Wozniacki besejrede netop Halep i Australian Open-finalen, og hun har efterfølgende været med i tre turneringer i 2018. Hun nåede til kvartfinalen i Skt. Petersborg, hvor hun tabte til Daria Kasatkina.

I Doha røg hun ud i semifinalen til Petra Kvitova, og i Indians Wells tabte hun i 1/8-finalen til Kasatkina igen.

My girls holding court??? #fisherisland @jennagreen7 @faraleff

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

Puig er forsvarende OL-vinder

Selvom Monica Puig ligger nummer 82 på verdensranglisten, så er hun ikke så ringe en spiller igen. Hun er forsvarende olympisk mester, og kommer endda til at få støtte fra de mange puertoricanere, som er til stede på anlægget i Miami.

Mens Wozniacki først indtrådte i turneringen i anden runde, så har Puig allerede været i kamp. I første runde mødte hun Samantha Stosur, og hun vandt stensikkert 6-3 6-4, så det bliver ikke en nem kamp for Wozniacki.

Odds på Caroline Wozniacki – Monica Puig

Caroline Wozniacki er klar favorit til kampen, og de fleste forventer en sejr i to sæt. Du kan få følgende odds hos Nordicbet (pr. 22/03 – 10.00):

  • Caroline Wozniacki: 4.95
  • Monica Puig: 1.16

Hvornår spilles Caroline Wozniacki – Monica Puig?

WTA Miami Open-kampen Caroline Wozniacki – Monica Puig spilles fredag den 23. marts kl. 16.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.